al contingut a la navegació Informació de contacte

Escola Antònia Simó i Arnó

Escola  Antònia Simó i Arnó
Adreça: Tossal de les Creus, s/n INF: Plaça de l'Ensenyança s/n 25100 Almacelles
Telèfon: 973 74 08 42
Correu electrònic: c5000341@xtec.cat

Instal·lacions

En l’edifici situat al Tossal de la Creu hi ha les instal·lacions destinades a l’Educació Primària. En aquest espai hi trobem els diferents espais que conformen l’aulari dels diferents nivells que s’imparteixen i que estan repartits en dues plantes.

A la planta baixa hi trobem el gimnàs, la sala de mestres i sala d’ordinadors per als mestres, direcció i administració, aula de música i menjador escolar, biblioteca i aula d’informàtica 1, l’aula d’educació especial, despatx per a tutories i servei EAP, la ràdio de l’escola i els despatxos de les especialitats d’anglès i d’educació física. També s’hi troben dues aules ordinàries.

A la planta primera hi ha tot el conjunt d’aules i l’aula d’informàtica 2 i/o Robòtica.

També hi ha un pati força gran i ampli que està distribuït en quatre subzones. La part principal de les pistes esportives: camp de futbol-sala i bàsquet, camp de voleibol i bàsquet. La zona de la façana del centre amb diferents jocs en el terra tipus xarranca i fonts. La zona nord, a la contr-façana, on es troba l’hort escolar. Finalment, en la zona oest, hi trobem una zona arbrada amb diferents varietats.

Consell escolar

El consell escolar del centre està format per representants del claustre de professors, representants de la direcció del centre, representants dels pares dels i les alumnes i, també, representants de l’ajuntament del poble.

En aquest cas ho son:

  • Mestres i professors:
  • Direcció del centre:
  • Pares d’alumnat:
  • Ajuntament d’Almacelles:
  • Escoles i Institut