al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

alcalde-regis2.jpg

JOAN BOSCH NOVELL

ALCALDE D'ALMACELLES

Salutació

Benvolguts veïns i veïnes, a la pàgina web del municipi!

Abans de començar aquesta salutació vull remarcar el fet que, per a mi, i per a tot l’equip de govern del consistori municipal, és tot un honor poder-vos servir des de l’alcaldia i des de l’Ajuntament, defensant uns serveis públics de qualitat, propers i transparents, fent com a societat cap a la igualtat i inclusió, una prova clara que estem avançant cap a un futur més just i equitatiu.

Iniciem un nou mandat, amb el compromís de gestionar els diners públics amb responsabilitat, l’Ajuntament és una organització bolcada a construir un futur comú, que estengui la qualitat de vida i el benestar ciutadà de la nostra comunitat. Entenem la importància de mantenir un contacte directe amb la comunitat i establir un diàleg obert per comprendre les vostres inquietuds i expectatives.

Hi ha una manera d’entendre el servei públic: des de la proximitat i el respecte a les persones, especialment les més vulnerables, tenim l’obligació de treballar per la gent, on la prioritat del nostre govern serà escoltar la ciutadania i garantir amb eficàcia l’exercici dels seus drets i llibertats, per fer que l’Almacelles que estimem progressi. I fer-ho conjuntament.

Desitjo que aquesta web ens sigui l’eina útil de comunicació que tots necessitem, un canal des del qual ens podeu fer arribar les vostres inquietuds, suggeriments i idees, una via de comunicació directa amb tots vosaltres, en definitiva, aconseguir els canvis positius que busquem, el municipi que totes i tots volem.

Gràcies per la vostra confiança.

Joan Bosch Novell

Alcalde d’Almacelles   

Escriu-me


Pots compartir la teva opinió, pregunta, queixa o suggeriment amb l'alcalde d'Almacelles, Joan Bosch, a través del correu electrònic alcaldia@almacelles.cat. Moltes gràcies!