al contingut a la navegació Informació de contacte

Obituari

En aquesta pàgina es pot consultar l'obituari d'Almacelles, amb les defuncions i funerals al muncipi
Adoración Jiménez Sotillos

Ens entristeix compartir-vos que la nostra germana ADORACIÓN JIMÉNEZ SOTILLOS, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dilluns, dia 17 d’abril, a les 17:00 hores, a l’església d’Almacelles. Preguem pels seus familiars i estimats en aquests moments de dolor. Que l’esperança de Jesús ressuscitat els acompanyi i guareixi.

Gemma Quintana Sánchez

Ens entristeix compartir-vos que la nostra germana GEMMA QUINTANA SÁNCHEZ, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dimarts, dia 11 d’abril, a les 16:00 hores, a l’església d’Almacelles. Preguem pels seus familiars i estimats en aquests moments de dolor. Que l’esperança de Jesús ressuscitat els acompanyi i guareixi.

Ernesto Peris Navarro

Us compartim que el nostre germà i veí, ERNESTO PERIS NAVARRO, ens ha deixat. La seva PREGÀRIA DE COMIAT serà demà dilluns, a les 10:00 hores, a la nostra església. Que l'esperança i la llum de Jesús ressuscitat acompanyi als seus estimats, en aquests moments de tristor. Que no els hi manqui la nostra pregària.

Francisco Barroso García

Us compartim que, el nostre germà i veí FRANCISCO BARROSO GARCÍA, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dimarts, dia 4 d'abril, a les 16:00 hores, a la nostra església. Ens unim als seus familiars i estimats amb la nostra pregària. Que el bon Déu els consoli amb la seva contínua presència.

Concepció Sopena Blanco

Us compartim que la nostra germana CONCEPCIÓN SOPENA BLANCO, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dilluns, dia 13 de febrer, a les 16:00 hores, a la nostra església d'Almacelles. Ens unim als seus estimats amb la nostra pregària. Que el bon Déu els acompanyi amb el seu consol i amb la seva esperança.

Maria Lamana Villegas

Amb tristor us compartim que la nostra germana i veïna Maria Lamana Villegas ens ha deixat amb només 29 anys d’edat. Per desig de la seva família, us informem, que està sent vetllada al Tanatori de Lleida i que, la seva missa de comiat, serà demà DIMECRES, dia 8 de FEBRER a les 11:30 hores, a l’església parroquial de Raimat. Des de la parròquia, ens unim als seus estimats amb la nostra pregària. Demanem al bon Déu que els acompanyi amb la seva tendresa i els envaeixi de pau i consol.

María Ceferina Medina Luna

Us compartim que, la nostra germana i veïna MARÍA CEFERINA MEDINA LUNA, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dijous, dia 26 de gener, a les 11:00 hores, a la nostra església. Ens unim als seus familiars i estimats amb la nostra pregària. Que el bon Déu els consoli amb la seva contínua presència.

Manolo Torrebadella Torrent

Ens entristeix compartir-vos que el nostre germà i veí MANOLO TORREBADELLA TORRENT, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dissabte, dia 14 de gener, a les 11:00 hores, a la nostra església d’Almacelles. Ens unim als seus familiars i estimats amb la nostra pregària. Que la pau del bon Déu els consoli en aquests moments de dolor.

Joan Torres Grifo

Ens entristeix compartir-vos que el nostre germà i veí JOAN TORRES GRIFO, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dimarts, dia 10 de gener, a les 11:30 hores, a la nostra església. Ens unim als seus familiars i estimats amb la nostra pregària. Que el bon Déu els consoli amb la seva contínua presència.

Document Actions