al contingut a la navegació Informació de contacte

Obituari

En aquesta pàgina es pot consultar l'obituari d'Almacelles, amb les defuncions i funerals al muncipi
Maria Lamana Villegas

Amb tristor us compartim que la nostra germana i veïna Maria Lamana Villegas ens ha deixat amb només 29 anys d’edat. Per desig de la seva família, us informem, que està sent vetllada al Tanatori de Lleida i que, la seva missa de comiat, serà demà DIMECRES, dia 8 de FEBRER a les 11:30 hores, a l’església parroquial de Raimat. Des de la parròquia, ens unim als seus estimats amb la nostra pregària. Demanem al bon Déu que els acompanyi amb la seva tendresa i els envaeixi de pau i consol.

María Ceferina Medina Luna

Us compartim que, la nostra germana i veïna MARÍA CEFERINA MEDINA LUNA, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dijous, dia 26 de gener, a les 11:00 hores, a la nostra església. Ens unim als seus familiars i estimats amb la nostra pregària. Que el bon Déu els consoli amb la seva contínua presència.

Manolo Torrebadella Torrent

Ens entristeix compartir-vos que el nostre germà i veí MANOLO TORREBADELLA TORRENT, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dissabte, dia 14 de gener, a les 11:00 hores, a la nostra església d’Almacelles. Ens unim als seus familiars i estimats amb la nostra pregària. Que la pau del bon Déu els consoli en aquests moments de dolor.

Joan Torres Grifo

Ens entristeix compartir-vos que el nostre germà i veí JOAN TORRES GRIFO, ens ha deixat. La seva missa de comiat serà demà dimarts, dia 10 de gener, a les 11:30 hores, a la nostra església. Ens unim als seus familiars i estimats amb la nostra pregària. Que el bon Déu els consoli amb la seva contínua presència.

Document Actions