al contingut a la navegació Informació de contacte

Vols formar part del Consell Municipal de la Gent Gran d’Almacelles?

Només s'ha de presentar una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a l’edifici de l’Ajuntament, Plaça de la Vila, 1.

Primera reunió de la Taula de Treball de la Gent Gran, el 29 de juliol.
Primera reunió de la Taula de Treball de la Gent Gran, el 29 de juliol.

DIMECRES 09 NOVEMBRE 2022

🔊 Vols formar part del Consell Municipal de la Gent Gran d’Almacelles?

ℹ️ Si t’agradaria ser membre d’aquest òrgan participatiu, consultiu i plural, i ets una persona que pertanys o tens implicació amb una associació vinculada amb les persones grans del poble, pots participar de les decisions que es prendran en el Consell amb l’objectiu de millorar l’atenció de la nostra Gent Gran.

✍️ Només han de presentar una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a l’edifici de l’Ajuntament, Plaça de la Vila, 1.

➡️ Hi haurà 4 persones que representaran a la societat civil almacellenca i, per això, et necessitem.

➡️ Per a l’alcaldessa, @volivart, “el Consell Municipal de la Gent Gran serà l’òrgan municipal amb representació de tots els partits polítics de la Corporació i de la societat almacellenca i, entre totes i tots, treballarem per millorar l’atenció de les persones grans del poble, perquè estiguin ben ateses i cuidades. Aquest Consell servirà per a dissenar un full de ruta i un pla d'acció que doni resposta a les necessitats de les persones grans d'Almacelles i que entre totes i tots farem realitat”.

➡️ La Taula de la Gent Gran d’Almacelles va nàixer el 18 de juliol per consens dels partits polítics amb representació municipal i la primera reunió es va fer el 29 de juliol. Ara s’ha de constituir el Consell per tal de començar a prendre decisions per l’interès comú de les nostres padrines i padrins.

#CuidemAlmacelles
#AlmacellesamblesPadrinesielsPadrins