al contingut a la navegació Informació de contacte

Unes 1.500 persones omplen Dreamland, la jornada d'oci per celebrar el Dia d'Europa a Almacelles

Unes 1.500 persones s'han reunit aquest dissabte al parc d'Europa d'Almacelles per celebrar la vuitena edició de Dreamland, un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament per commmorar el Dia d'Europa amb jornada d'oci i diversió per a tota la família.

El Dreamland d'Almacelles, aquest dissabte
El Dreamland d'Almacelles, aquest dissabte

DISSABTE 06 MAIG 2023

Els assistents han pogut gaudir durant tota la jornada, que s'ha allargat de les 10 del matí a les 20 del vespre, de diverses activitats esportives i lúdiques com circuits d'aventura amb tirolina, inflables, circuit de bugies elèctrics, trenet amb vies, circuit de motos elèctriques, circuit d'animals elèctrics, rocòdrom, toro mecànic, jocs de fusta, palo loco, taller de vaca per munyir, així com el joc de punteria 'Tag archery'.

Personatges de Fornite i concert infantil de rock

També s'ha dut a terme una activitat en la qual els nens i nenes han pogut interactuar i fer-se fotos amb els personatges del popular joc Fornite, i l'actuació infantil 'Rock per xics'. A més a més, la jornada ha comptat amb servei de barra amb entrepans i vermut disponibles per a totes les persones assistents, que ha anat a càrrec de l'Associació Jovent Almacellenc.

La jornada també ha coincidit amb el XXVII Aplec de la Sardana d'Almacelles, que ha comptat amb la participació de la Bellpuig Cobla i la Principal del Llobregat. Igualment, s'ha dut a terme una exhibició de sardanes a la Rambla de la Generalitat, un sopar de germanor i més sardanes a la Sala Polivalent.