al contingut a la navegació Informació de contacte

'Ramoncín’ arribarà a Almacelles amb més 800 entrades venudes anticipadament

‘Ramoncín’ tornarà a Almacelles aquest dissabte, 26 de març per actuar, com a mínim, davant de més de 800 persones a la Sala Polivalent. A data d’avui divendres, i a falta dels passis que es puguin adquirir durant tota la jornada en curs i les que es venguin demà a taquilla, més de 800 fans del rocker madrileny han comprat el seu ticket a www.entrapolis.com. El concert, que se celebrarà amb totes les mesures de seguretat, està previst a les 00.00, el preu de l’entrada anticipada és de 15 euros i, a taquilla, puja fins als 20 euros. El concert se celebra, a més a més, en un cap de setmana ple d’activitats dins del qual tindrà lloc també la Rua del Carnestoltes Infantil i estarà oberta ja al públic la mostra ‘Clamor de Terra’ del pintor català Josep Guinovart, que es pot visitar fins aquest 29 de maig al Museu Josep Mas Dordal.

DIVENDRES 25 FEBRER 2022

“Hem programat activitats molt diverses i esperem que tothom trobi alguna que li satisfagui. Almacelles, de nou, es confirma com un poble viu i amb opcions d’oci per a totes les persones. Estic segura, vistes les xifres, que ‘Ramoncín’ no defraudarà aquest dissabte”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart. ‘Ramoncín’ mateix recordava, fa uns dies i en un vídeo fet públic als perfils i pàgines de l’Ajuntament d’Almacelles a xarxes socials, que el d’aquest 26 de febrer serà el seu quart concert al poble d’Almacelles. El primer va tindre lloc el 26 de desembre del 1979 a la Sala Arca i, després, va actuar també l’any 1986 al pavelló Municipal i amb motiu de la Festa dels Quintos d’aquell any i, per últim, el 2000 va actuar novament a la Sala Polivalent de la mà dels ‘pistolers’ de l’ARCA. Al concert del 1979 es van enregistrar quatre dels temes que es van interpretar i 40 anys després, l’any 2019, es van incloure a la reedició en CD de l’àlbum Barriobajero que es va editar aquell any.

 

L’exposició ‘Clamor de Terra’ de Josep Guinovart, al museu Josep Mas Dordal fins al 29 de maig

En paral·lel, i en concret aquest dia 24 de febrer, s’ha inaugurat al Museu Josep Mas Dordal la mostra Clamor de Terra, que recull un seguit de peces úniques i obres gràfiques del pintor català Josep Guinovart. Maria Guinovart, la directora de la Fundació Espai Guinovart, l’entitat que col·labora amb el Museu Josep Mas Dordal per fer possible l’exposició, recorda que, per aquesta mostra, “s’aprofita l’avinentesa que suposa la Festa de l’Aigua, que se celebra aquest mes de març, per fer confrontar aquests dos elements sense els quals no es pot entendre el paisatge del Segrià, una terra que Josep Guinovart coneixia molt i molt bé”. Les peces úniques que s’exposaran són exemples de la pintura matèrica de la qual Guinovart va ser el màxim exponent i inclouen rostolls, ceràmica i, fins i tot un càntir fet per ‘Guino’ amb les seves mateixes mans. Totes elles fan de la mostra una exposició especialment atractiva per les escoles i tothom qui s’acosti a l’art contemporani amb la ment oberta. Vanesa Olivart, l’alcaldessa d’Almacelles, agraeix al Museu Josep Mas Dordal i la Fundació Espai Guinovart l’esforç conjunt que ha permès portar fins a Almacelles “una mostra de primer nivell” i anima totes les almacellenques i almacellencs a visitar-la.

 

Carnestoltes infantil

Finalment, el programa d’activitats d’aquest cap de setmana es completa amb la Rua del Carnestoltes Infantil el dia 27. La desfilada començarà a les 17.00 h a la plaça de la Vila i es comptarà amb la participació dels Grallers d’Almacelles, que acompanyaran al Rei Carnestoltes fins a la Sala Polivalent. La Rua es tanca amb la crema del Rei Carnestoltes i l’actuació infantil Carnestoltes de 15!! A càrrec del grup 3/4 de 15.