al contingut a la navegació Informació de contacte

Ramoncín oferirà aquest 26 de febrer un concert a la Sala Polivalent d’Almacelles

José Ramón Márquez Martínez, més conegut arreu com a ‘Ramoncín’ torna a Almacelles i ho fa per actuar aquest 26 de febrer a la Sala Polivalent. Serà la quarta vegada que el rocker madrileny visita Almacelles després de les seves visites l'any 1979, l’any 1986 i l’any 2000. El concert, amb totes les mesures de seguretat, està previst a les 00.00 h i les entrades es poden adquirir des d’aquest dimecres al web www.entrapolis.com. El preu de l’entrada anticipada és de 15 euros i, a taquilla, de 20 euros.

El concert tindrà lloc aquest 26 de febrer
El concert tindrà lloc aquest 26 de febrer

DIMECRES 26 GENER 2022

Ramoncín mateix recordava, en un vídeo fet públic aquest dimarts als perfils i pàgines de l’Ajuntament d’Almacelles a xarxes socials, que el d’aquest 26 de febrer serà el seu quart concert al poble d’Almacelles. El primer va tindre lloc el 26 de desembre del 1979 a la Sala Arca i, després, va actuar també l’any 1986 al pavelló Municipal i amb motiu de la Festa dels Quintos d’aquell any i, per últim, el 2000 va actuar novament a la Sala Polivalent de la mà dels ‘pistolers’ de l’ARCA. Al concert del 1979 es van enregistrar quatre dels temes que es van interpretar i 40 anys després, l’any 2019, es van incloure a la reedició en CD de l’àlbum Barriobajero que es va editar aquell any.

 

Entrades a la venda

Les entrades pel concert, a un preu de 15 euros, estan disponibles des d’aquest 26 de gener a www.entrapolis.com, tot i que es podran adquirir a la taquilla el mateix dia del concert a un preu de 20 euros. Gairebé 43 anys després de la seva primera visita, Ramoncín torna a la vila d’Almacelles per oferir tothom l’oportunitat de redescobrir un artista i una manera d’entendre la música que mai deixen ningú indiferent.