al contingut a la navegació Informació de contacte

Pessebre Monumental

DIVENDRES 29 NOVEMBRE 2019

Almacelles dóna el tret de sortida al Nadal amb la inauguració del gran Pessebre Monumental i l’encesa dels llums de Nadal

 

Un any més, Almacelles enceta el seu període nadalenc amb l’estrena avui divendres 29 de novembre, a les cinc del vespre, del seu Pessebre Monumental a la Plaça de la Vila i del seu Racó de Nadal, un decorat a escala real de la típica escena nadalenca del naixement de Jesús. Aquest Pessebre Monumental és el més gran de les Terres de Lleida i simula un paisatge de Judea, amb edificacions i vegetació pròpia d’aquell indret, sobre el qual es disposa un recorregut per a que la gent pugui passejar i fer-se fotografies. Pel que fa al Racó de Nadal, també s’ha incrementat en superfície respecte al d’anteriors edicions, amb una decoració típica nadalenca inspirada en els països nòrdics i on també s’ha disposat un recorregut entre abets, ninots de neu, capses de regal i un gran Caga Tió.

 

Val a dir que aquest Pessebre no és tan sols un element de dinamització popular entre la mainada i els vianants, sinó que ha d’esdevenir amb les aportacions que fem any rere any, en un pol d’atracció i de dinamització comercial i de restauració. En definitiva, un altre dels actius turístics pels quals val la pena venir a Almacelles en qualsevol data de l’any.

 

A més, a més, també s’aprofitarà l’avinentesa per fer l’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal en els seus principals carrers i places, així com el repartiment de xocolata calenta entre els assistents i l’animació infantil per als més menuts.

 

Ajuntament d’Almacelles