al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament d'Almacelles engega un nou sistema de pagament telemàtic de rebuts municipals

L'Ajuntament d'Almacelles ha posat en marxa un nou sistema de pagament telemàtic per tal que els veïns i veïnes del municipi puguin efectuar el pagament dels seus rebuts no domiciliat en línia i d'una manera més còmoda i ràpida. Igualment, s'ha obert la convocatòria pública per a la concessió de les llicències per poder disposar de parcel·les als 56 horts urbans municipals de què disposa l'Ajuntament.

Els horts urbans d'Almacelles
Els horts urbans d'Almacelles

DIMECRES 15 MARÇ 2023

En concret, d'ara endavant, les veïnes i els veïns d'Almacelles que vulguin pagar en línia els rebuts del consistori hauran de visitar la secció 'Pagament telemàtic de rebuts no domiciliats' que es troba a l'apartat 'Ajuntament' de la pàgina web almacelles.cat. Una vegada allà, hauran de prémer l'enllaç, que els durà a una pàgina en la qual s'hauran d'identificar a través del codi identificatiu que va associat al rebut i, a continuació, es podrà accedir a la passarel·la per fer el pagament.

56 horts urbans a disposició del veïnat

Paral·lelament, aquesta setmana s'ha obert la convocatòria per optar a l'oferta pública de parcel·les que l'Ajuntament d'Almacelles posa a disposició de totes les persones del municipi qui vulguin practicar l'horticultura. En concret, el consistori disposa de 56 horts urbans d'entre 25 i 100 metres quadrats que posa a disposició del veïnat. Per poder-ne fer ús només cal presentar una instància a l'Ajuntament, i les persones sol·licitants han de ser majors d'edat i estar empadronades a Almacelles. Igualment, no poden disposar, a títol de propietari, arrendatari o similar, de cap altre hort o terreny de conreu, ni poden tenir cap membre de la mateixa unitat familiar al qual se li hagi adjudicat anteriorment una altra parcel·la o hort.

 

Tot a punt pel xou del Mag Lari

Almacelles acollirà aquest diumenge, 19 de març l'espectacle 'Strafalari', a càrrec del Mag Lari, un nou espectacle de màgia, carregat de participació i grans il·lusions, en què l'artista deixa veure el seu costat més estrafolari. L'espectacle tindrà lloc a les 19 hores, a la Sala Polivalent i les entrades tenen un preu de 5 euros en línia, a entrapolis.com, i 10 euros a taquilla.