al contingut a la navegació Informació de contacte

Nou carrer peatonal

DIJOUS 27 DESEMBRE 2018

A l’ensems del pla de millora dels carrers i places del centre històric i del barri del segle XIX proper a la plaça Fortuny, la Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Almacelles va disposar recentment la intenció d’adquirir un edifici en ruïna ubicat al carrer de Sant Isidre, a fi de derruir-lo i poder obrir un carrer peatonal que permetrà connectar la plaça del 2 de Març –i des d’aquí a través del carrer de Ramon y Cajal enllaçar amb el carrer Major i el centre comercial de la vila- amb el carrer de Sant Isidre i el nucli central del barri del segle XIX i carrer de l’Estació.

 

A més d’aquesta obertura, també es contempla la millora de la plaça del 2 de Març, un cop s’hagi enllestit l’arranjament de la plaça Fortuny (que es troba actualment en obres), a més de l’arranjament de la plaça de Sant Pau, el carrer de Sant Isidre i el carrer Daurell. En aquests vials del nucli antic s’aplicaria el sistema -ja emprat en altres carrers similars com el de Sant Roc- de paviment en formigó imprès.

 

Aquestes millores en el centre històric i nucli més antic de la població, no aniran en detriment d’altres intervencions urbanístiques en altres zones de la població, ja que també es va aprovar l’ampliació de les voreres de l’Av. de la Diputació (entre els carrers de Joan Maragall i l’Av. de Josep Mas Dordal), o la millora d’un tram el carrer del Batlle Pere Simó (entre els carrers de Sant Jaume i Joan Maragall), del qual ja s’han iniciat els treballs de redacció dels aixecaments topogràfics corresponents.

 

Ajuntament d’Almacelles