al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove L’Escorxador d’Almacelles acull un Oktoberfest amb gimcanes i jocs com el ‘beerpong’

Hi haurà degustacions de dos tipus de cervesa, de civada i blat, i rifes amb productes de 30 comerços de la vila

L'Oktoberfest es celebra a l'Espai Jove L'Escorxador
L'Oktoberfest es celebra a l'Espai Jove L'Escorxador

DIVENDRES 21 OCTUBRE 2022

L’Espai Jove L’Escorxador acull divendres, 21 d’octubre, i aquest dissabte, dia 22, el Primer Oktoberfest organitzat per l’Associació de Joves Lo Matadero d’Almacelles i en col·laboració amb l’Ajuntament, dues jornades durant les quals es faran proves tipus gimcana relacionades amb la cervesa, com proves de força, una cursa d’agilitat portant gerres plenes d’aquesta beguda i una competició festiva de ‘Beerpong’, un joc en el qual les persones participants han d’encistellar pilotes de ping-pong dins de gots plens de cervesa.

El programa previst de l’Oktoberfest comença aquest divendres a les 19 hores amb la degustació de dos tipus de cervesa de la marca Paulaner, una de civada i l’altra de blat, i diverses activitats de lleure com una cursa d’agilitat que consisteix a caminar o córrer portant dues gerres plenes de cervesa, una a cada mà, i intentar que no caigui el líquid; o proves de força com aguantar el temps més gran possible una gerra d’un litre de cervesa.

Dissabte, 22 d’octubre, el certamen estarà obert des de les 17 hores a les 4 de la matinada i, a banda de les degustacions de cervesa i les activitats tipus gimcana que  ha organitzat l’Associació de Joves Lo Matadero, es celebrarà un ‘Beerpong’, un concurs en el qual les persones que hi participen han de llençar una pilota de ping-pong i posar-la dins d’una gerra de cervesa.

Sortejos i una gorra verda a l’estil tirolès

L’Oktobertfest a l’Espai Jove L’Escorxador també farà rifes entre les persones que assisteixen i es regalaran objectes que han cedit 30 comerços d’Almacelles. A més a més de cervesa, també es podrà adquirir menjar, com frankfurts i hamburgueses.

Els 25 joves de l’Associació de Joves Lo Matadero han decorat amb motius alemanys la sala d’aquesta instal·lació municipal, per crear un ambient ‘Oktoberfest’ i es lliurarà una gorra verda a l’estil tirolès a cada persona que degusti una cervesa.