al contingut a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart, desencalla les obres del carrer del Carme i marca com a prioritat resoldre les negociacions amb les persones treballadores de la residència

L’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart, ha desencallat les obres del carrer del Carme, situat darrere de la plaça de l’Església, una millora que portava mesos pendent i que es durà a terme en els pròxims dies. Igualment, la nova primera edil d’Almacelles ha marcat com una de les seves prioritats la resolució de les negociacions amb les treballadores i els treballadors de la residència municipal.

Vista aèria dels llums de Nadal
Vista aèria dels llums de Nadal

DIVENDRES 26 NOVEMBRE 2021

En concret, en els pròxims dies es duran a terme unes obres amb l’objectiu de tapar la rasa que des de fa mesos hi ha al carrer del Carme, i que aniran a càrrec de la brigada municipal d’Almacelles. Es tracta d’una obra que ja havia estat aprovada al consistori, però que encara no s’havia executat, i s’ha aconseguit desencallar aquest divendres. Està previst que les obres durin un parell de dies i que no tinguin cap afectació al trànsit rodat, tot i que sí que tindran unes mínimes afectacions en la circulació de vianants.

D’altra banda, Vanesa Olivart assistirà el pròxim dimarts, 30 de novembre, a una reunió que servirà per posar les bases amb l’objectiu final d’arribar a un acord amb les treballadores i els treballadors de la residència municipal pel que fa al seu conveni laboral, que actualment data de l’any 2015. D’aquesta manera, Olivart es compromet a posar tots els mitjans perquè aquestes negociacions siguin una prioritat immediata de l’Equip de Govern.

Aquestes són les primeres actuacions d'agenda de la nova alcaldessa d'Almacelles, Vanesa Olivart, i són, per tant, una declaració d'intencions d'algunes de les que seran les seves prioritats en aquest mandat que tot just comença.

Fira de Nadal i encesa de llums 

Almacelles acollirà aquest divendres la tradicional encesa de llums de Nadal, a la plaça de la Vila. En concret, a les 17 hores es durà a terme un berenar popular per a les nenes i els nenes del municipi i, a continuació, hi haurà una discomòbil amb Happy Dreams. A partir de les 18 hores, tindrà lloc l’acte d’encesa de llums, que anirà a càrrec dels infants assistents, segons ha explicat l’alcaldessa Olivart, “per reconèixer la seva bona actitud durant la pandèmia, ja que són un dels col·lectius que més ha patit i que més ha respectat les mesures de la pandèmia”, ha dit. En acabar l’encesa de llums, continuarà la discomòbil.

D’altra banda, aquest dissabte, 27 de novembre, durant tot el dia tindrà lloc la Fira de Nadal l’Almacelles, on els comerços, les entitats i associacions oferiran al públic assistent els seus productes, amb un total de 36 parades. De les 10 a les 14 hores, i de les 15.30 a les 19.30 hores també s’habilitarà la bola de Nadal, una esfera gegant amb il·luminació i pluja de confetis. A partir de les 18 hores, tindrà lloc el concert de Nadales amb A Grup Vocal. Està previst que l’alcaldessa d’Almacelles, juntament amb l’Equip de Govern, visitin la fira per saludar els i les paradistes i les diferents agrupacions corals.

Presentació del club femení de Voleibol d'Almacelles Veteranes 

Aquest diumenge, l’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart, també té previst assistir a l’acte de presentació del nou Club Femení de Voleibol d’Almacelles Veteranes. Es tracta del primer acte social al qual Olivart assistirà com a alcaldessa del municipi, en el qual farà un parlament de suport i encoratjament a les esportistes que presenten aquest nou equip. L’acte tindrà lloc a les 12 hores al Pavelló Poliesportiu d’Almacelles, i, en acabar, es disputarà un partit amistós.