al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Almacelles inicia la renovació dels equips informàtics per fer més eficient el tracte amb la ciutadania

L’Ajuntament d’Almacelles ha aprovat aquest dimecres la renovació d’una part dels equips informàtics del consistori amb l’objectiu de fer més eficient el tracte i el servei a les veïnes i els veïns i poder-los oferir encara més prestacions i d’una manera més ràpida.

Equip informàtic de l'Ajuntament d'Almacelles
Equip informàtic de l'Ajuntament d'Almacelles

DIMECRES 09 FEBRER 2022

En concret, la Junta de Govern Local del consistori ha donat llum verda a l’acord de subministrament d’equips informàtics i del sistema d’adquisició centralitzada per a ens locals de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i el Consorci Català pel desenvolupament Local. En total, suposarà una despesa per al consistori de 2.875,43 euros, IVA inclòs, amb càrrec al pressupost municipal per a l’any 2022. La compra dels equips es durà a terme en una empresa especialitzada del territori, d’acord amb l’adjudicació per part de l’ACM. En concret, l’adquiriran tres ordinadors i tres monitors, i les corresponents llicències dels programes ofimàtics que permeten dur a terme les tasques administratives i d’oficina a l’Ajuntament almacellenc.

Una aposta de futur

L’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart, ha posat en valor aquesta aposta que fa el consistori per tenir uns equips informàtics renovats i una tecnologia actualitzada. Per a Olivart, “en els temps que corren, i especialment després d’aquest període de pandèmia en què ens hem acostumat a utilitzar més que mai la tecnologia i a fer gestions en línia, és molt important poder oferir eines en línia a la nostra ciutadania, perquè puguin tenir l’Ajuntament a només un clic, i també tenir uns equips preparats perquè puguin visitar-nos i els puguem fer, de manera presencial, les gestions ràpidament”, ha dit.

L’objectiu del consistori almacellenc és el de poder oferir un servei de qualitat i cada vegada més prestacions al veïnat, tant de manera presencial, com de forma digital, “per tal que aquelles persones que no poden assistir presencialment a les instal·lacions municipals, tinguin assegurades les mateixes prestacions que les veïnes i els veïns que, per contra, prefereixen solucionar tràmits i resoldre dubtes de forma presencial a les nostres oficines”, explica Olivart. Per això, “és imprescindible que tinguem uns equips en condicions amb els quals treballar, una pàgina web àgil i accessible, i totes les eines per fer més fàcil la vida del veïnat”, afirma l’alcaldessa d’Almacelles.