al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Almacelles activa el programa de millora urbana ‘Places a punt’

L’Ajuntament d’Almacelles ha activat aquest mes de gener el programa de millora urbana ‘Places a punt’ amb el qual es millora la imatge del municipi mitjançant actuacions com ara el condicionament i repintat de sorrals, bancs i àrees de joc per permetre a les persones usuàries d’aquests espais comunitaris gaudir-ne d’ells en plenitud i seguretat. El programa ‘Places a punt’ ha estat activitat amb una primera actuació de millora a la plaça Josep Carner i, en les setmanes vinents, continuarà amb intervencions a la resta de places de la vila.

DIVENDRES 04 FEBRER 2022

De les feines, i així ho explica l’alcaldessa Vanesa Olivart, s’encarreguen els operaris de la brigada municipal i aquestes consisteixen, principalment, en la millora del paviment, i el condicionament i repintat dels bancs i els jocs infantils que presten servei a la ciutadania: “la inversió és mínima, perquè el que es fa és escatar les superfícies, repintar i, pel que fa als sorrals o les zones de gespa que hi pugui haver, fer un condicionament general perquè llueixin com el primer dia. El manteniment dels espais urbans és imprescindible i millora la vida de les persones. Amb uns espais urbans encara més endreçats i condicionats, tothom guanya, perquè viure a Almacelles serà encara millor”, assenyala. El programa ‘Places a punt’ segueix a la iniciativa ‘Any nou, patis nous’, amb la qual, abans d’iniciar-se el segon trimestre d’aquest curs es van realitzar diferents millores als patis dels centres escolars de la vila, als quals es va dotar amb nous espais de joc com ara un sorral a l’escola d’educació infantil Plaça de l’Ensenyança o una zona per la pràctica del tenis a l’escola Antònia Simó i Arnó.

Almacelles es vesteix de verd contra el càncer

A més a més, i amb motiu de la celebració aquest 4 de febrer del Dia mundial contra el càncer, la façana de l’Ajuntament de la vila ha estat decorada amb globus verds que simbolitzen el compromís d’Almacelles amb la lluita contra aquesta greu malaltia la qual es diagnostiquen cada any arreu de Catalunya prop de 45.000 nous casos.