al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Almacelles activa a les escoles del municipi el programa de millora ‘Any nou, patis nous’

L’Ajuntament d’Almacelles ha activat aquest desembre a les escoles del municipi el programa de millora ‘Any nou, patis nous’ amb el qual s’intentarà que, des d’aquest 2022, cada any arrenqui a la vila amb inversions per millorar els espais de joc dels centres escolars de la vila. Així, durant aquests darrers dies del 2021, s’ha habilitat a l’escola d’Infantil un nou sorral i el centre de Primària ha vist millorades les seves pistes esportives per permetre la pràctica del tennis.

Nou sorral
Nou sorral

DIMECRES 29 DESEMBRE 2021

En concret, i així ho explica l’alcaldessa Vanesa Olivart, a l’escola d’educació infantil Plaça de l’Ensenyança s’ha dotat l’àrea de joc pels infants amb un nou sorral mitjançant una inversió de 1.100 euros que ha estat executada durant aquestes darreres setmanes de l’any. “Existia una necessitat de millorar els espais de joc amb nous equipaments i ho hem fet amb aquest nou sorral, en el qual els infants podran desenvolupar moltes activitats amb seguretat plena. Des d’ara, intentarem que cada any arrenqui a Almacelles amb millores als patis de les nostres escoles. Per això anomenem a aquest pla d’aquesta manera: Any nou, patis nous”, assenyala.

Millores a les pistes de l’escola de Primària

A més a més, i igualment durant aquests darrers dies de l’any, s’ha completat altra millora que beneficia els infants de la vila i que ha permès adaptar les pistes esportives de l’escola Antònia Simó i Arnó, el centre d’educació Primària d’Almacelles, per la pràctica del tennis. En concret, s’han practicat els forats necessaris per instal·lar les xarxes i s’han pintat les línies per delimitar els espais de joc: “hi havia interès a ampliar el ventall d’esports que es poden practicar al centre i, en concret, es volia habilitar un espai per jugar a tennis. Ara, amb aquesta millora, ampliem les possibilitats de lleure i formació de l’alumnat i permetem que el Club  de Tennis d’Almacelles disposi també d’un nou espai per practicar aquest esport. Els infants d’Almacelles són el futur i mereixen els millors equipaments”, assenyala Vanesa Olivart.