al contingut a la navegació Informació de contacte

Inversió de 746.000 euros

DIVENDRES 08 FEBRER 2019

En la Comissió d’Urbanisme celebrada el dia 7 de febrer de 2019, l’Ajuntament d’Almacelles va aprovar el Pla d’Inversions en Infraetsructures Viàries per a aquest 2019, que contempla una inversió de 746.000 euros en matèria de millora i urbanització de camins, carrers i espais públics, i que s’executaran al llarg d’aquest any.

 

Pel que fa a la millora de camins, es contempla l’arranjament d’alguns trams del camí de les Covetes, de la Saira, Vell de Sucs i Ventafarines. Pel que fa a carrers, es contempla la urbanització i millora dels carrers i trams de carrers següents: Major, Algauire, Maria Rúbies, Ventafarines, Carme, Dr. Agustín, Ramon y Cajal, Barraques, Enric Prat de la Riba, Estació, Sant Josep, Nord i Ronda de Mariano Gomà. Altres intervencions ens espais urbans són l’habilitació d’un aparcament públic al carrer de la Bassa del Molí, l’eixamplament de voreres a l’Av. de la Diputació, la millora de les voreres al carrer de Balmes i l’arranjament dels accessos a l’Escola Antònia Simó i Arnó. A més, cal afegir la despesa en l’execució d’obres a càrrec de la Brigada d’Obres del propi Ajuntament.

 

Tot i que la previsió d’aquestes obres és que es vagin realitzant al llarg d’aquest any 2019, algunes de les intervencions ja s’han iniciat en aquest mateix moment.

 

Ajuntament d’Almacelles