al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles fa més assequible la licitació de les obres del nou polígon industrial

L'Ajuntament d'Almacelles ha decidit fe més assequible la licitació de les obres del nou polígon industrial, de titularitat municipal SUD-11, perquè "les empreses s'animin a presentar ofertes ja que en el darrer any hem viscut un augment generalitzat dels preus, per la pandèmia, el preu de la llum o la guerra d'Ucraïna, per exemple, i des del consistori entenem que per a adjudicar les obres, hem d'oferir uns requisits econòmics que s'ajustin a la realitat i, així, que el concurs públic no quedi desert", explica Vanesa Olivart, alcaldessa d'Almacelles.

Imatge virtual del futur nou polígon d'Almacelles
Imatge virtual del futur nou polígon d'Almacelles

DIJOUS 09 JUNY 2022

"Hem cregut necessari fer aquesta revisió dels preus, del que costaran les obres d'ampliació del polígon, per l'increment generalitzat que hi ha hagut de les tarifes de material, logística, entre altres, i també del que pot costar la pròpia execució del projecte", explica l'alcaldessa.

Per això, en la darrera junta de govern local, el consistori va aprovar que es faci una actualització del cost de les obres del nou polígon, una tasca que es va adjudicar a una empresa d'Almenar i que serà l'encarregada de fer la previsió econòmica del que costaran totes les obres. La revisió dels preus s'ha adjudicat a través d'un contracte menor per un import de 14.900 euros més IVA. i un cop estigui feta, es podrà treure a concurs la concessió per a desenvolupar la nova zona industrial d'Almacelles SUD-11.

Inversió de 82.000 euros per a la canonada d'aigües residuals

Cal recordar que el consistori va aprovar aquest mes de maig una inversió de 82.000 euros per donar solució a les necessitats d'abocament d'aigües residuals de la nova zona industrial mitjançant la construcció d'una canonada que ha de connectar aquesta àrea amb la sèquia de la bassa d'en Borràs i durà, a més a més, les aigües pluvials i residuals dels nous desenvolupaments industrials planificats fins a la xarxa de desguassos de la Comunitat de Regants, situada a l'àrea del municipi almacellenc coneguda com a 'Fondo Sud'.