al contingut a la navegació Informació de contacte

Escorxador Municipal

DIMECRES 16 OCTUBRE 2019

L’Ajuntament d’Almacelles inicia l’expedient de contractació per la conversió de l’antic Escorxador Municipal en un espai cultural multiusos

 

L’Ajuntament d’Almacelles va aprovar en la Junta de Govern d’ahir, dia 15 d’octubre, l’expedient de contractació per a l’adequació, ampliació i conversió de l’antic edifici de l’Escorxador Municipal en un gran espai cultural multiusos.

 

Aquesta obra té un pressupost de 304.000 euros, de la qual es finançarà en part amb una subvenció de la Diputació de Lleida,  i la resta amb recursos propis. Aquest projecte, molt demandat per un gran nombre d’associacions i entitats del municipi, es preveu que es liciti en breu, possibilitant que un antic edifici –avui en desús- pugui tenir altres funcions de caire cultural, esportiu i lúdic.

 

Entre les possibilitats que oferirà aquest nou edifici de 1.300 m2 de superfície, sobre una parcel·la de prop de 10.000 m2, és la que preveu una zona d’auditori per a concerts, sales d’assaig per a grups novells i de percussió; una zona per a usos esportius, on destaca una àrea de rocòdrom, i altres espais multiusos. L’edifici està situat al camí d’Esplús i a poc més d’un Km del centre urbà, fet que facilita la mobilitat dels usuaris i evita les molèsties per sorolls als veïns a l’estar allunyat de la zona edificada de la vila.

 

Ajuntament d’Almacelles