al contingut a la navegació Informació de contacte

Escollida Vanesa Olivart alcaldessa d’Almacelles amb el compromís de portar el municipi “cap a noves fites fins ara mai assolides”

Vanesa Olivart, qui ha estat triada per majoria absoluta amb els vots favorables dels set regidors i regidores del grup municipal d’Units per Almacelles (UxA - JxCAT – Junts), l’abstenció del grup En Comú Almacelles i els vots en contra de la resta de formacions, és des d’aquest dimecres, 24 de novembre, la nova alcaldessa de l’Ajuntament d’Almacelles. Olivart ha estat investida en una sessió celebrada al Saló de Plens de l'Ajuntament que ha servit també per formalitzar la presa de possessió del nou regidor del grup, Fernando Osuna, 8è a la llista d’Units per Almacelles.

Vanessa Olivart. nova alcaldessa d'Almacelles
Vanessa Olivart. nova alcaldessa d'Almacelles

DIMECRES 24 NOVEMBRE 2021

 

A la presa de possessió d’Olivart hi ha assistit la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, acompanyada del director dels Serveis Territorials a Lleida, Joan Segura; el diputat i alcalde d’Alfarràs, Joan Carles García, el diputat i exalcalde de la Seu, Jordi Fàbrega; l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés i regidors del consistori alcarrassí, entre altres, entre altres. Al ple hi han assistit els sis regidors i regidores de l'Equip de Govern, el nou regidor que s'ha incorporat i els sis membres de l'oposició. El Ple ha estat encapçalat per Maria Lluïsa Granero, qui va ser nomenada alcaldessa en funcions el passat 5 de novembre, arran de la renúncia d’Ibarz, i que fins al moment desenvolupava les funcions de primera tinent d’alcalde.

 Durant el Ple, s’ha escollit Vanesa Olivart alcaldessa d’Almacelles i ha tingut lloc la seva presa de possessió. Durant la seva intervenció, Olivart ha explicat que “em presento com a candidata per poder treballar pel nostre poble, per continuar els projectes que tenien engegats i contribuir a millorar el benestar de la gent i el seu dia a dia i augmentar les oportunitats de futur dels almacellencs i almacellenques”. Igualment, ha dit que “m’agradaria treballar per millorar el progrés social i econòmic del nostre poble, juntament amb les entitats, associacions, emprenedors i emprenedores, amb els comerciants, amb els nostres padrins, amb els nostres joves i infants, és a dir, amb la ciutadania en general”.

 Per a la nova alcaldessa, “Almacelles es mereix un govern transparent, honest, que treballi matí, tarda i nit, per cobrir les nostres necessitats i aportar solucions on hi hagi un vilatà que requereixi la col·laboració de l’Ajuntament”, ha explicat Olivart, qui ha conclòs que “el meu equip i jo volem portar el nostre poble cap a noves fites fins ara mai assolides”.

La situació del consistori

El passat 5 de novembre, M. Lluïsa Granero va ser nomenada alcaldessa en funcions d’Almacelles i el passat 15 de novembre es va formalitzar en el Ple de Renúncia. Aquest 24 de novembre s’ha celebrat el Ple d’Investidura, en el qual el grup municipal d’Units per Almacelles Vanesa Olivart ha estat investida alcaldessa d’Almacelles. Igualment, està previst que en els pròxims 15 dies se celebri el Ple de Cartipàs.

Units per Almacelles té la majoria absoluta amb 7 regidors i regidores a l’Equip de Govern: Vanesa Olivart, que convertit en la nova alcaldessa del municipi, Maria Lluïsa Granero, Josep Maria Bosch, Montse Noró, Montse Arnó, Pilar Martínez i Fernando Osuna, que s’incorpora com a regidor.

D’altra banda, hi ha 6 regidors i regidores a l’oposició: Joan Bosch i Eva Quintana, d’Amunt Almacelles; Ignasi Comella i Sílvia Vidal, d’Esquerra Almacelles; Montserrat Cortasa, d’En Comú Almacelles, i Francesc Torres, de Compromís x Almacelles.