al contingut a la navegació Informació de contacte

El xoucooking d'Arnau París, un dels actes estrella de la VIII Fira de la Il·lustració i la IV Fira Tasta'm d'Almacelles

Almacelles es prepara per a un cap de setmana ple d'emoció amb la celebració de la VIII Fira de la Il·lustració i la IV Fira Tasta'm. Aquest esdeveniment únic tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig i presentarà una àmplia oferta d'expositors, artesans, espectacles i actuacions per a tots els assistents.

El programa de la Fira de la Il·lustració
El programa de la Fira de la Il·lustració

DIJOUS 18 MAIG 2023

La VIII Fira de la Il·lustració comptarà durant dos dies amb el Mercat de la Il·lustració, espectacles de carrer, cercaviles i molt més. Per la seva banda, la IV Fira Tasta'm oferirà una experiència gastronòmica irresistible. Els assistents tindran l'oportunitat de tastar i descobrir una gran varietat de productes artesanals i delicioses especialitats locals. A més a més, es realitzaran degustacions de productes de proximitat i aliments de quilòmetre zero i demostracions culinàries i xoucookings, entre els quals destaca el que durà a terme Arnau París, guanyador de Masterchef 9 i copresentador del programa 'Cuines'.

Durant aquest cap de setmana ple d'activitats, els visitants gaudiran d'un programa divers i emocionant. Hi haurà espectacles itinerants, actuacions musicals i conta-contes infantils per entretenir a tota la família. A més a més, en commemoració del Dia Mundial de les Abelles, es realitzaran tallers infantils de fabricació d'espelmes.

Els actes de dissabte

La Fira de la Il·lustració i la Fira Tasta'm començaran aquest dissabte, 20 de maig a les 10 hores amb l'obertura oficial, seguida d'un espectacle itinerant titulat "Bon dia, afrancesats!". A mesura que el dia avanci, es duran a terme diverses activitats com música en viu, tallers infantils, demostracions culinàries i actuacions artístiques, entre les quals destaca la de l'artista Neus Mar, amb l'espectacle 'Cançons per canviar el món'. La jornada culminarà amb un sopar popular i una actuació del grup de versions 'La Movida' a les 22.30 hores.

Els actes de diumenge

El diumenge, 21 de maig, l'esdeveniment continuarà amb la segona edició de la Caminada de la Il·lustració a favor d'AFANOC i, en acabar, hi haurà un esmorzar solidari per a les persones participants en la caminada. Durant tot el dia, els assistents podran gaudir de música en viu, espectacles itinerants, conta-contes i una exhibició culinària a càrrec d'Arnau París, guanyador de Masterchef 9 i copresentador del programa 'Cuines' de TV3. La fira tancarà les seves portes a les 20:00 hores amb la cloenda a càrrec de Maria Herrero de Cal Micalet.

A més de totes aquestes activitats, els més petits tindran el seu propi espai al Racó Infantil, on podran gaudir de jocs de taula gegants de forma gratuïta i atraccions infantils ecològiques de pagament. També hi haurà una mostra d'oficis antics i una exposició d'eines antigues i del camp titulada "Les coses de l'avi".