al contingut a la navegació Informació de contacte

El Ple d'Almacelles aprova inicialment la modificació d'un tram del camí de Sucs, que permetrà millorar-ne la seguretat

El Ple Ordinari de l'Ajuntament d'Almacelles d'aquest 30 de març ha aprovat inicialment i per unanimitat una modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que servirà per dur a terme la variació d'un tram del traçat de camí de Sucs. Les obres facilitaran, d'una banda, l'activitat de planta d'àrids que ocupa les dues finques a banda i banda del camí i, de l'altra, suposaran una millora de la seguretat i comoditat dels usuaris que circulen pel camí, ja que s'eixamplarà la calçada, i la circulació de camions d'àrids serà menor. A través d'aquestes obres, que van a càrrec del particular que és propietari dels terrenys, el camí passarà a estar en un dels extrems de la finca, amb la qual cosa els vehicles no hauran de travessar l'empresa d'àrids per circular.

El Ple d'Almacelles d'aquest 30 de març
El Ple d'Almacelles d'aquest 30 de març

DIJOUS 30 MARÇ 2023

L'Ajuntament d'Almacelles exercirà d'intermediari amb la Comissió d'Urbanisme, amb l'objectiu de facilitar al màxim tots els tràmits i gestions i donar suport al teixit empresarial del municipi. L'alcaldessa d'Almacelles, Vanesa Olivart, ha explicat que "és una molt bona iniciativa privada que, al mateix temps, tindrà beneficis per a tot el poble, ja que els camions d'àrids no hauran de travessar a banda i banda del camí per poder dur a terme la seva feina, amb la qual cosa augmentarà la seguretat i la comoditat de tots els vianants i vehicles que hi circulin", ha dit.

 

Mentre que el tram actual té una amplada de tres metres i mig que queda delimitada per una sèquia a l'aire lliure a un costat i un desnivell a l'altre, el nou tram que es projecta està previst que tingui una amplada de sis metres a banda dels vorals, i que compti amb un punt d'inflexió longitudinal en el centre per garantir l'evacuació en cas de pluja. Així mateix, les obres serviran per corregir els sots i les irregularitats del tram actual.

 

Altres punts del Ple

El Ple també ha servit per aprovar amb els vots a favor de l'Equip de Govern i l'abstenció de la resta de grups la contractació d'una pòlissa de crèdit, per valor de 600.000 euros i pel període d'un any, amb l'objectiu d'atendre les necessitats del dia a dia del consistori i disposar de liquiditat. Igualment, ha servit per donar compte de diferents resolucions i s'hi han presentat dues mocions.