al contingut a la navegació Informació de contacte

Comencen les ‘Sardanes a la fresca’ d’Almacelles

Unes 30 persones assisteixen a la primera ballada a la plaça Fortuny i el 5 de juliol s’inicia el curs de sardanes per a infants

Ballada de sardanes a la plaça Fortuny, dijous 30 de juny de 2022
Ballada de sardanes a la plaça Fortuny, dijous 30 de juny de 2022

DIVENDRES 01 JULIOL 2022

L’Ajuntament d’Almacelles i l’Associació Amics de la Sardana del poble han començat el cicle ‘Sardanes a la fresca’ amb una ballada a la plaça Fortuny a la qual aquest dijous hi varen participar unes 30 persones. “Les ballades es faran tots els dijous de les deu a les dotze de la nit i esperem que totes les persones balladores i també les que en vulguin aprendre s’acostin a la nostra vila per passar una bona estona en aquesta hora del dia”, diu Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacelles.

En total seran sis vespres de ballada de sardanes, fins el dia 4 d’agost, sessions de dues hores de durada, de les 22 a les 24 hores, i a la plaça Fortuny. L’Associació Amics de la Sardana d’Almacelles, que compta amb uns 200 socis, és l’encarregada de dur la megafonia per escoltar la música de sardana estil empordanès de set tirades, la que es balla al cicle ‘Sardanes a la fresca’ d’Almacelles.

D’altra banda, dins les activitats sardanístiques previstes per aquest estiu, el consistori i la citada associació també han organitzar un curs de sardanes destinat als infants d’edats compreses entre els cinc i els 12 anys, i que es farà els dimarts i dijous de de 20 a 21 hores al pati del centre cívic Casa Clara. Les persones interessades en apuntar-hi els nens o nens poden fer la inscripció el primer dia del curs, que serà dimarts que ve 5 de juliol a les vuit del vespre a Casa Clara.