al contingut a la navegació Informació de contacte

Arranjament Camí de les Covetes

DIMARTS 29 GENER 2019

S’han iniciat les obres de millora i condicionament d’uns 200 metres del Camí de les Covetes, entre el pont de la variant i el tram que ja es va arranjar l’any 2018, amb motiu d’una primera fase de millores d’aquest camí. Aquest camí es contempla com una ronda natural del municipi per la banda de llevant, ja que comunica l’entra est de la població i l’antiga N-240 amb el camí de la Saira, el camí d’Alguaire i la cooperativa Agroserveis d’Almacelles, sense haver d’entrar dins el centre urbà de la població. És un vial de gran importància per treure el trànsit pesant i agrícola dels carrers d’Almacelles.

 

Amb aquesta actuació s’enllesteix aquesta segona fase, que ha suposat una inversió d’uns 20.000 euros, que s’engloba en un programa de prop de 200.000 euros per a aquest 2019, i que s’afegeixen a les inversions ja realitzades durant el 2017 i 2018 que pugen a prop de 800.000 euros. Ara mateix s’han iniciat els treballs de fàbrica, consistents en la millora del drenatge i en l’esplanació amb sahorres. Restarà l’aplicació de l’aglomerat per tal de finalitzar aquesta obra.

 

Val a dir que, un cop desestimada l’al·legació als pressupostos presentada pel grup municipal d’ERC, s’ha continuat amb el Pla d’inversions en manteniment de camins del terme.

 

Ajuntament d’Almacelles