al contingut a la navegació Informació de contacte

Ampliació del CAP

DIMARTS 19 FEBRER 2019

La delegada del Dep. de Salut a Lleida, Sra. Divina Farreny, ha mantingut una reunió amb l’alcalde d’Almacelles, Sr. Josep Ibarz; en la què s’ha fet palés la necessitat d’ampliar el CAP i reforçar així, l’ABS d’Almacelles i dels pobles de l’entorn que tenen en aquest centre d’atenció primària el seu punt de referència. Val a dir que l’actual edifici es va inaugurar l’any 1995 i que no s’ha fet cap mena d’ampliació durant aquests anys.

 

En aquesta trobada també s’ha donat compte del reforç efectuat recentment, consistent en la incorporació d’un nou metge de família, així com l’ampliació del servei en horari d’urgències. No obstant, sí que s’ha demostrat que cal fer una ampliació de les instal·lacions i augmentar les especialitats que es donen, ja que es preveu que a curt termini hi hagi un increment demogràfic de l’ABS d’Almacelles arran de la posada en marxa d’un seguit de grans indústries en les proximitats i l’arribada de grans contingents de treballadors a la zona.

 

En aquest punt, la delegada ha previst que en breu s’iniciarà l’elaboració d’un Pla Funcional d’aquesta ABS, per conéixer més detingudament la realitat i les necessitats actuals i a curt termini. Posteriorment, es redactarà el projecte d’ampliació del CAP existent d’acord amb el que se’n derivi del Pla Funcional. Finalment, es procedirà a la licitació i execució de les obres. Si tot va d’acord amb el calendari fixat es preveu finalitzar les obres d’ampliació del CAP d’Almacelles el 2021.

 

Ajuntament d’Almacelles