al contingut a la navegació Informació de contacte

Nits de Taverna

DIVENDRES 11 GENER 2019

Un any més, Almacelles es reivindica com un referent de la cançó d’autor amb la celebració enguany del quart cicle de les Nits de Taverna, que inclou la participació de sis primeres espases de la cançó d’autor en català. Aquests concerts es duen a terme de forma gratuïta a la Sala ARCA alguns divendres dels mesos de gener, febrer, març i abril.

 

En aquests concerts s’intenta cobrir un espai en l’oferta cultural d’aquest tipus de música, i s’ofereix a un públic molt exigent diferents tendències de la música d’autor en català. Artistes veterans i novells destaquen la gran qualitat dels cantants convocats i tots assenyalen la gran acceptació amb la que el públic almacellenc rep als diferents artistes convidats. De fet, en la tercera edició s’hi van congregar prop de 800 persones en els set concerts que s’hi van programar.

 

Els concerts es duen a terme a la Sala ARCA, a 2/4 d’11 de la nit i són del tot gratuïts.

 

Enguany, els cantants participants són Roger Mas (25 de gener), Joan Masdeu (8 de febrer), Namina (22 de febrer), El Fill del Mestre (8 de març), Belda (22 de març), Marta Murgades (5 d’abril) i Maria del Mar Bonet (12 d’abril).

 

Ajuntament d’Almacelles