al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles treu a licitació el bar del centre cultural ‘El Casal’ després de tres anys tancat

Vanesa Olivart: “És una bona oportunitat per endegar un negoci, ja que desenes de persones utilitzen aquest edifici polivalent i demanden un servei de restauració”.

El bar està al Centre Cultural 'El Casal' d'Almacelles.
El bar està al Centre Cultural 'El Casal' d'Almacelles.

DIVENDRES 16 SETEMBRE 2022

L’Ajuntament d’Almacelles ha tret a licitació la gestió i explotació del bar del centre cultural ‘El Casal’, “un edifici polivalent situat enmig del poble i on cada dia acudeixen desenes de persones, pares, mares i alumnes de l’Escola de Música, a les exposicions o al cine i que demanden servei de bar, cafeteria i restaurant”, explica Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacelles. Per a la primera edil del consistori, “és una bona oportunitat per posar en marxar un negoci a la vila i, a més, la contractació contempla millores atractives per als licitadors, com la rebaixa de 700 a 600 euros del lloguer del local per a l’adjudicatari final”.

El bar d’El Casal es va tancar el 2019 i ara el consistori almacellenc ofereix un nou contracte per a les empreses licitadores. El cànon mensual serà de 600 euros, la durada del contracte de 3 anys amb una pròrroga de dos, i el pressupost base de la licitació és de 726.000 euros, IVA inclòs. L’empresa licitadora, segons el contracte, s’haurà d’encarregar dels serveis de bar, cafeteria i restaurant, i també de la neteja de les instal·lacions a disposició del bar.

L’edifici d’El Casal és un espai polivalent, acull l’Escola Municipal de Música, l’Associació de Mestresses de Casa, s’hi organitzen exposicions i activitats culturals i també hi ha un cine. Segons l’alcaldessa, Vanesa Olivart, “és un espai municipal on es fan moltes activitats i, per tant, un lloc de socialització que amb servei de bar, cafeteria i restaurant guanyaria amb escreix”.