al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles treu a concurs la gestió dels bars de les piscines municipals i del centre cultural

L’Ajuntament d’Almacelles ha tret a concurs la gestió dels bars amb els quals estan dotats, respectivament, el recinte de les piscines municipals i el Centre Cultural que s’ubica al carrer Major per un període de tres anys prorrogables a dos més i amb uns canons mínims de 3.000 euros per temporada pel que fa al bar de les piscines i de 700 euros al mes en el cas del bar del Centre Cultural. El valor estimat del contracte és de 120.000 euros segons figura a l’edicte mitjançant el qual s’ha fet pública la licitació aquest mes de maig. Les interessades i els interessats tenen temps per a presentar les seves ofertes fins a aquest 28 de maig a les 13.30 h i poden fer-ho de manera presencial a l’Ajuntament o mitjançant tramesa de correu ordinari en la qual es justifiqui la data de remissió de l’oferta.

DIMECRES 18 MAIG 2022

Es tracta, destaca l’alcaldessa, Vanessa Olivart, de dos serveis destacats per la comunitat que s’agrupen amb l’objectiu que la seva gestió resulti “més atractiva pels prestataris”. Actualment, el bar del Centre Cultural, conegut com el Casal, porta tancat des de finals del 2019. Les ofertes s’avaluaran a partir d’aquest dia 30 de maig segons la seva adequació als criteris d’adjudicació establerts, que primen la millor oferta econòmica i la qualitat dels programes de dinamització que es plantegin pels equipaments. “En tractar-se de dos equipaments comunitaris fonamentals, volem que qui els gestioni plantegi activitats de qualitat que tinguin en compte els diferents col·lectius que formen la població d’Almacelles, especialment el jovent, la infància o la tercera edat. Ens agradaria que l’adjudicatari oferís activitats variades, freqüents i d’interès que complementin el servei i suposin una raó afegida perquè la població faci ús d’aquests equipaments. L’oferta econòmica que es pugui arribar a presentar és important, però també ho és l’oferta d’activitats”, explica Vanesa Olivart.

 

Compromís amb la sostenibilitat

 

D’igual manera, destaca l’alcaldessa, la gestió eficient i sostenible de tots dos equipaments serà un element a valorar. En aquest sentit, s’estableixen com a condicions especials d’execució del contracte que tots els envasos que s’utilitzin per a posar a disposició de la clientela qualsevol mena de producte siguin retornables, circumstància que exclou envasos de cartró, de llauna o de plàstic d’un sol ús. Els gots, d’igual manera, hauran de ser de vidre, excepte en el cas dels que s’utilitzin a les terrasses o per consum a l’exterior dels locals, que seran, igualment, de cartró reciclable o de plàstic reutilitzable, si s’escau. Pel que fa als embolcalls d’entrepans i similars, caldrà evitar sempre la utilització de paper d’alumini i tota mena de residus que es puguin produir hauran de classificar-se degudament per a permetre el seu reciclat. “Volem una Almacelles més neta i més sostenible i els equipaments municipals han de ser un exemple que marqui el camí a seguir. Per això establim aquestes condicions. La revolució verda, aquest repte immens per lluitar contra el canvi climàtic i en favor del benestar de tothom i de les generacions futures que hem decidit afrontar plegats, implica també canvis en el nostre dia a dia i en la gestió dels equipaments públics”, explica Olivart.