al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles repara el clavegueram del carrer del Carme

L’Ajuntament d’Almacelles ha iniciat aquesta setmana les obres de reparació del clavegueram del carrer del Carme, que serviran per substituir un tram de 20 metres de claveguera, fruit de la petició de les veïnes i els veïns d’aquesta zona del municipi situada darrere de l’església.

Carrer del Carme
Carrer del Carme

DIMECRES 15 DESEMBRE 2021

La Junta de Govern Local del consistori almacellenc ha aprovat la compra de subministraments per executar les obres, per valor de 631,60 euros, IVA inclòs, i entre els quals s’ha adquirit un col·lector residual a una empresa especialitzada, i una cuba de formigó i material per tapar la rasa i el col·lector a una altra empresa del territori. Les obres de reparació són a càrrec de la brigada municipal, i està previst que finalitzin entre el 23 i el 24 de desembre.

Afectacions al trànsit

Per dur a terme les obres, s’ha hagut de tallar el carrer Nord, al qual no es podrà accedir fins aquest divendres. Igualment, es tallarà la meitat de la calçada del carrer del Carme, per la qual cosa es podrà seguir circulant amb vehicles en aquesta zona del municipi.

Les obres consistiran en la substitució de les clavegueres actuals per un tub de polietilè, més resistent que el sistema actual, amb la qual cosa s’assegura que no hi haurà problemes causats per obstruccions o ensorraments en un futur. L’actuació arriba després que el personal tècnic del consistori visités el carrer del Carme per fer-hi comprovacions al clavegueram, arran de l’alerta d’obstrucció d’una part del veïnat, i per les quals fou necessari obrir rases al carrer.

Ara, segons explica l’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart, el consistori ha iniciat aquestes obres davant la necessitat, d’una banda, de renovar el clavegueram en aquest tram del carrer i garantir una millor qualitat de serveis pel veïnat i, d’altra banda, davant la necessitat de tapar aquestes rases que es van fer per dur a terme les comprovacions i que, ara per ara, romanen tapades amb unes planxes metàl·liques. “Aquestes rases es troben molt a prop de l’Escola Pública Antònia Simó Arnó, per la qual cosa és prioritari finalitzar-les el més aviat possible per garantir també la seguretat dels nens i nenes que passen per aquest carrer per accedir al col·legi, i una millor qualitat de vida i unes infraestructures més noves per al veïnat del carrer del Carme en particular i d’Almacelles en general”, ha dit Olivart.