al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles prepara presentacions literàries, espectacles i tallers infantils i concerts per celebrar Sant Jordi

Almacelles ja ho té tot a punt per viure una intensa Diada de Sant Jordi amb activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen un vermut literari que servirà per presentar diverses obres, espectacles i tallers infantils i actuacions musicals. Els actes començaran al matí, a la plaça de la Vila, i s'allargaran durant tota la jornada de diumenge, 23 d'abril.

Els actes de Sant Jordi a Almacelles
Els actes de Sant Jordi a Almacelles

DIJOUS 20 ABRIL 2023

Des de primera hora del matí, hi haurà diferents parades de llibres i roses, així com tallers infantils i servei de bar, que es desplegaran al voltant de la plaça de la Vila. A partir de les 11.30 hores, al mateix espai, hi haurà un vermut literari que servirà per presentar tres llibres. En primer lloc, es donarà a conèixer l'obra 'Cantos y lamentos del dios de los suicidas', d'Athman M. Charles. En segon lloc, s'abordarà el llibre 'Niebla en Wharram Percy' d'Ángeles Martí i, en tercer lloc, es donaran tots els detalls de l'obra 'Tronada' de J. R. Llubell. A partir de les 12.30 hores, s'ha programat l'espectacle infantil 'La llegenda de Sant Jordi' i, tot seguit, a les 13.30 hores, hi haurà una ballada de sardanes.

Les activitats de la tarda de Sant Jordi

A la tarda, a partir de les 16.30 hores, la plaça de la Vila acollirà un taller de punt de llibre de Sant Jordi organitzat per l'Associació de Criança i l'Associació Verge de l'Olivar. A continuació, a partir de les 17 hores, hi haurà un berenar popular i, tot seguit, a les 17.30 hores, la plaça de la Vila acollirà l'actuació del grup Veus.kat, el primer cor municipal de gospel, jazz i música moderna de la ciutat de Lleida, constituït com a formació resident de l'Auditori Enric Granados de Lleida. Es tracta d'un grup coral de referència a les terres de Ponent, que compta amb més de 50 cantaires i musics, gent diversa d'arreu del món.

Finalment, els actes de Sant Jordi clouran a partir de les 19 hores, amb una actuació del grup Trio Glacé, que es desenvoluparà a la Sala Arca d'Almacelles. Es tracta d'un trio musical que destaca per la seva elegància, una posada en escena impecable, un repertori molt ampli i ben escollit i una gran qualitat musical dels cantants i del pianista.