al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles pavimentarà 11 trams de vies urbanes i destina 140.000 euros al manteniment de camins rurals

L’Ajuntament d’Almacelles pavimentarà 11 trams de diversos carrers del poble “ja que el ferm d’aquestes vies urbanes es troba en mal estat i és necessari dur a terme la pavimentació amb reg asfàltic i també amb aglomerat”, explica Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacellles. El consistori ha aprovat destinar 180.300 euros, IVA inclòs, al projecte executiu de la pavimentació d’aquests carrers. D’altra banda, el consistori també ha donat llum verda a una altra partida de 140.00 euros per al manteniment de camins de terra i al soteig de camins de reg asfàltic.

Tram del carrer Sant Antoni, entre Prat de la Riba i Estació, un dels 11 que es pavimentarà
Tram del carrer Sant Antoni, entre Prat de la Riba i Estació, un dels 11 que es pavimentarà

DIMECRES 15 JUNY 2022

El mal estat del ferm d’algunes vies urbanes ha fet que l’Ajuntament que presideix Vanesa Olivart hagi aprovat en la darrera junta de govern, celebrada dimarts, el projecte tècnic d’execució per a pavimentar les parts més danyades dels carrers Sant Jaume, Alcalde Pere Simó, Marinada, De les Garrigues, Sant Antoni, tres trams del carrer Doctor Rubio Sans, dos del carrer Segrià i sis trams de l’Avinguda dels Esports, en concret d’aquesta via és millorarà el ferm de davant del camp de futbol, el que hi ha entre la instal·lació esportiva i la rotonda del carrer Sucs, també la part entre l’avinguda i la rotonda de la Il·lustració i, també, entre la corba de la via i el carrer Lleida.

“Un vegada aprovat de forma inicial el projecte d’execució, amb un pressupost de 180.300 euros amb IVA, ara s’inicia el procés en el qual les empreses poden presentar les seves ofertes amb l’objectiu d’optar a l’adjudicació de les obres i podrem millorar 11 carrers del poble”, explica l’alcaldessa d’Almacelles.

Segona fase de la pavimentació de carrers

Vanesa Olivart també avança que el consistori té la intenció de endegar una segona fase de la pavimentació de carrers “un cop s’hagin arreglat les vies urbanes que arreglarem ara, el consistori farà una segona actuació per millorar el ferm de la resta de carrers del poble que també ho necessitin.

D’altra banda, la junta de govern del consistori d’Almacelles del passat dimarts també va donar llum verda a l’adjudicació de les obres de manteniment dels camins de terra i soteig de camins de reg asfàltic per un import de prop de 140.000 euros, IVA inclòs. L’empresa adjudicatària té un termini de dos anys per fer el manteniment d’aquests camins rurals.