al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles organitza una jornada de portes obertes a l’antiga residència

L’objectiu és que totes les persones interessades puguin veure de primera mà l’estat actual de l’equipament per a la gent gran.

Cartell de la Jornada de Portes Obertes de dissabte 6 d'agost de 2022.
Cartell de la Jornada de Portes Obertes de dissabte 6 d'agost de 2022.

DIJOUS 04 AGOST 2022

L’Ajuntament d’Almacelles organitza aquest dissabte, 6 d’agost, una jornada de portes obertes a l’antiga residència d’avis Mossèn Alexandre Pedra amb la finalitat de que totes les persones interessades puguin visitar la instal·lació i conèixer de primera mà l’estat actual d’aquest l’equipament destinat a la gent gran. L’alcaldessa Vanesa Olivart i regidors de l’equip de govern atendran les persones que acudeixen a la jornada de les 10 a les 13 hores.

“Els almacellencs i almacellenques poden acudir dissabte a la residència vella i desitgem que aquesta jornada de portes obertes serveixi perquè tota persona interessada en l’atenció als padrins i padrins del poble pugui veure l’edifici per dins i fer-nos arribar propostes d’usos, a poder ser compatibles amb les que ja s’han parlat a la Taula de Treball de la Gent Gran, de destinar la residència vella a centre de dia i casal d’avis”, explica l’alcaldessa d’Almacelles.

 

L’alcaldessa Vanesa Olivart ha convidat expressament a la jornada el portaveu municipal d’ERC, Ignasi Comella, després que aquest partit hagi acusat falsament l’equip de govern d’UxA-JxCAT de fer obres a l’antiga residència on, segons Esquerra, “s’hi està construint una nova comissaria de policia”. Per a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Almacelles, aquestes acusacions han estat un intent de manipulació i de boicot a la Taula de Treball de la Gent Gran, creada per consens a meitats de juliol, una maniobra totalment oposada a la forma de fer política de l’equip de govern “ja que nosaltres treballem per l’interès general, buscant el consens, i, en aquest cas, per l’atenció als nostres padrins i padrines, i no ens movem per interessos electorals”, afirma Olivart.

 

La primera edil d’Almacelles ja va explicar en el ple del 28 de juliol i en la primera reunió de la Taula de Treball de la Gent Gran del 29 de juliol que existia des de fa uns mesos la possibilitat de condicionar una part de l’antiga residència per a ubicar-hi les dependències de la Policia Local, ja que és un edifici ben situat, al centre del poble, i que permetria un ús més discret i funcional del servei municipal que presta la policia. Amb aquesta intenció, la brigada municipal va iniciar uns petits treballs de condicionament de l’espai però es van aturar al cap de pocs de dies i no s’han reprès ja que l’equip de govern municipal va detectar que no hi havia tot el consens desitjat al respecte d’aquesta idea.

 

Transparència i interès general

“Treballem amb transparència i per l’interès general buscant els consensos més amplis possibles i lluny d’interessos electorals”, reitera Olivart. L’alcaldessa d’Almacelles recorda que “precisament, una de les primeres conclusions de la taula de treball que vam celebrar el passat divendres fou que l’antiga residència es destinarà a l’atenció de les persones grans del poble”. “Treballarem perquè així sigui i esperem no trobar-nos més boicots”, diu Olivart, qui conclou dient que “animo a totes les persones que vulguin a visitar l’antiga residència, i jo mateixa i els regidors de l’equip de govern atendrem a tota persona que acudeixi”.