al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles incorpora els vials laterals de l’A-22 a la seva xarxa municipal de camins

El poble d’Almacelles ja és propietari dels vuit camins laterals situats a banda i banda de l’A-22 i habilitats per l’administració central amb l’objectiu de reposar els vials que va obligar a eliminar la construcció del tram d’aquesta autovia que creua el municipi. El canvi de titularitat s’ha formalitzat un cop finalitzada la construcció d’aquestes infraestructures situades als laterals de l’autovia, que totalitzen 9,31 km i formen part des d’ara de la xarxa almacellenca de camins locals.

DIJOUS 28 ABRIL 2022

L’alcaldessa, Vanesa Olivart, ha valorat positivament una cessió que compensa el greuge que va suposar l’eliminació obligada d’un seguit de vials que prestaven servei al terme amb motiu de les obres de l’A-22 al seu pas pel terme municipal. “Així es va acordar i ara serem titulars d’aquests nous vials, que estan asfaltats mitjançant grava i ens encarregarem del seu manteniment i conservació. En total, són vuit trams de camí que sumen uns 9,31 km i que prestaran servei al veïnat”, ha explicat.

Visita d’obres

Una vegada formalitzada la cessió aquest mes d’abril, l’alcaldessa almacellenca ha visitat aquest matí els vials juntament amb el subdelegat del Govern de l’Estat espanyol a Lleida, José Crespín, i Juan Antonio Romero, el Cap de la Unitat de Carreteres de l’Estat a Lleida, l’organisme que ha formalitzat la cessió. Es completa d’aquesta manera una tramitació que es va iniciar en encetar-se les obres del tram de l’A-22 que creua el terme d’Almacelles.