al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles farà una renovació integral de les piscines

Vanesa Olivart: “Farem millores per fases perquè la instal·lació estigui totalment reformada la pròxima temporada d’estiu”

Imatge general de la piscina mitjana, aquesta setmana.
Imatge general de la piscina mitjana, aquesta setmana.

DIJOUS 25 AGOST 2022

L’Ajuntament d’Almacelles iniciarà després de l’estiu una renovació integral de les piscines municipals actualitzant el sistema de depuració de l’aigua i adaptant a la normativa actual tota la instal·lació. Les obres començaran el dia 12 de setembre, a la fi de la temporada d’estiu, i un dia després de la festa de cloenda que organitzarà el consistori almacellenc coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre. “Han passat 12 anys des de la darrera millora important i el nostre objectiu és que la temporada que ve puguem oferir el millor servei en aquestes instal·lacions municipals i que estiguin totalment adaptades a la normativa vigent”, afirma Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacelles.

La renovació començarà el pròxim dia 12 de setembre i es farà per fases. Segons explica l’alcaldessa Vanesa Olivart, “començarem per la piscina mitjana que es decaparà totalment i es pintarà”.  “Un cop tinguem enllestida aquesta millora, seguirem treballant amb la piscina gran del recinte, la qual l’adaptarem a la normativa vigent ja que amb els anys les normatives en relació a la fondària han anat canviant”, afegeix l’alcaldessa. Finalment, l’Ajuntament d’Almacelles també renovarà la, maquinària i eines que s’utilitzen per a la depuració de l’aigua de la instal·lació i s’aprofitarà la renovació integral per actualitzar també el manteniment de l’aigua per tal de fer-lo més eficient.

 

Pla de millora

L’Ajuntament d’Almacelles ha contractat una empresa especialitzada per valorar les incidències que s’han detectat aquest estiu i, amb l’informe concloent que ha fet l’empresa, el consistori ha decidit executar un pla de millora integral del recinte de les piscines municipals.

 

La previsió de l’Ajuntament d’Almacelles és poder fer la renovació de les piscines municipals, “que serà totalment integral”, insisteix Olivart, en els pròxims mesos aprofitant que el recinte estarà tancat al públic i amb l’objectiu que a l’estiu de 2023 la renovació hagi conclòs.

 

Una setmana extra i cloenda l’11 de setembre

L’alcaldessa Vanesa Olivart també ha explicat que la temporada de  les piscines tindrà una setmana extra; enlloc de tancar el dia 4 de setembre el recinte es tancarà el dia 11, i durant aquesta setmana l’entrada serà gratuïta per a totes les persones que tinguin l’abonament de juliol, agost o de temporada. Aquesta setmana de més durant la qual les piscines estaran obertes és una iniciativa presa des de l’Ajuntament d’Almacelles després de detectar incidències en el funcionament de la instal·lació i, segons explica l’alcaldessa Vanesa Olivart, “per a compensar d’alguna forma els usuaris que s’hagin pogut veure afectats, als quals els demanem disculpes per no oferir la qualitat del servei que haguéssim desitjat”.

 

El dia 11 de setembre serà el darrer dia que estaran obertes i el consistori d’Almacelles organitzarà una jornada durant la qual es farà una festa de cloenda amb entrada gratuïta que s’anunciarà al web del consistori i a les xarxes socials aprofitant també la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.