al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles estrena el nou parc infantil de la Saira

L'Ajuntament d'Almacelles ha finalitzat la construcció del nou parc infantil de la Saira, i l'alumnat de 6è de primària de l'Escola Antònia Simó Arnó ja ha pogut gaudir d'una excursió en la qual han descobert aquest espai i han visitat el nucli agregat de la Saira.

L'alumnat de 6è de primària de l'Escola Antònia Simó Arnó al nou parc infantil de la Saira
L'alumnat de 6è de primària de l'Escola Antònia Simó Arnó al nou parc infantil de la Saira

DIVENDRES 12 MAIG 2023

En concret, el nou espai té una superfície de 356 metres quadrats i s'ha dotat dels gronxadors i els elements de lleure restaurats per a infants que hi havia a la plaça 2 de març, l'espai públic infantil que el consistori va renovar i inaugurar per les Festes de la Mercè, el mes de setembre.

Un espai habilitat gràcies a una col·laboració amb la propietat del terreny

Aquest nou parc infantil és possible gràcies al pacte de col·laboració que el consistori almacellenc va signar amb el propietari d'un solar situat al carrer Major número 5 de la Saira, en el qual s'ha habilitat el nou espai de lleure. Les tasques han anat a càrrec de la brigada municipal i l'espai ja està completament obert perquè en pugui gaudir el veïnat i les persones visitants.

El pacte de col·laboració entre l'Ajuntament i el propietari del solar s'ha signat per un any però és prorrogable. En virtut també d'aquesta col·laboració, el consistori es compromet a mantenir el solar en perfectes condicions de neteja i salubritat, i costejarà l'import dels treballs que siguin necessaris per a aquest fi, i el consistori es responsabilitza de tenir en perfectes condicions l'ús dels gronxadors.