al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles encara la darrera fase del condicionament de l’antic escorxador pel jovent

Almacelles continua avançant en les tasques de condicionament de l’antic escorxador del municipi com espai polivalent pel jovent i les entitats del poble i ho fa, en aquest cas, amb l’aprovació de la inversió de gairebé 4.000 euros que permetrà dotar el rocòdrom inclòs dins de l’equipament amb el terra amortidor indispensable per instal·lacions esportives d’aquesta mena. Un cop aprovada aquesta inversió, quedarà pendent el Pla d’autoprotecció de l’immoble, que es preveu sigui aprovat durant les setmanes vinents i, quan es completi aquest tràmit, la instal·lació podrà entrar en servei.

DIMECRES 30 MARÇ 2022

“Encarem les darreres etapes del condicionament d’aquest espai tan necessari pel jovent del nostre poble i esperem que pugui entrar en servei el més aviat possible, perquè la demanda de nous espais de qualitat i complementaris als actuals per programar activitats, fer esport i realitzar reunions i trobades que tinguin al nostre jovent com a protagonista és constant i s’ha d’atendre encara millor. Ara aprovem la inversió necessària per instal·lar el terra amortidor al rocòdrom i ja quedarà només pendent l’aprovació del Pla d’autoprotecció de l’immoble per a poder obrir”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart.

 

La inversió que s’aprova ara té un import total de 3.726,96 euros IVA inclòs i s’encarregarà d’implementar-la una empresa especialista en instal·lacions esportives d’aquesta mena. L’antic escorxador ha estat rehabilitat per a convertir-se en un espai polivalent de tres cossos i 1.300 m2 el qual inclou, a més a més del rocòdrom, un espai de recepció, dues sales polivalents, tres sales aptes per assaig de grups musicals o solistes i una zona de banys i serveis. La millora, pressupostada en més de 300.000 euros, es va finançar amb fons propis i subvencions d’administracions de rang superior i va iniciar-se l’any 2020. El nou centre polivalent se situa a uns 800 m del municipi, al peu del Camí d’Esplús.