al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles conclou el Torneig Futbol Sala 2022 amb la participació de més de 400 jugadores i jugadors

39 equips han competit durant dues setmanes al pavelló d’esports municipal en un certamen que acumula 41 anys d’història.

L'alcaldessa d'Almacelles, Vanesa Olivart, amb un dels equips que van disputar una final al Torneig de Futbol Sala. Foto: Jordi Pascual.
L'alcaldessa d'Almacelles, Vanesa Olivart, amb un dels equips que van disputar una final al Torneig de Futbol Sala. Foto: Jordi Pascual.

DIMARTS 02 AGOST 2022

Més de 400 jugadores i jugadors han participat en el Torneig Futbol Sala Vila d’Almacelles 2022 que durant dues setmanes ha omplert el pavelló d’esports municipal de partits d’aquest esport i on hi ha jugat 39 equips, 17 de la categoria sènior masculina, 5 de la sènior femenina i 17 en la categoria infantil. El darrer lliurament de premis ha estat aquest cap de setmana, amb les finals de les categories benjamí, aleví i infantil.

 

L’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart, ha valorat “molt positivament la celebració d’aquest torneig, no només pel gran nombre de jugadors i jugadores participants, més de 400, sinó també perquè ha estat el primer torneig de futbol sala Vila d’Almacelles sense restriccions, ja que l’any passat sí que es va celebrar però s’havia de dur mascareta”. Olivart ha explicat també que “des de l’ajuntament estem molt agraïts a l’organització, el Club Futbol Sala Almacelles, als equips que han participat i als jugadors i jugadores i públic assistent procedents de Lleida, Alpicat, El Torricó, Raimat, Pla de la Font i Gimenells”.

 

En la categoria benjamí, la final l’han disputat el Transports García & Peluquería Karen Priego, qui van guanyar per 6 gols a un a l’equip de Les Petites Panteres. La final de la categoria aleví ha estat entre el Cal Cemeli i el Futbol Sala El Torricó, amb un marcador de 4 a 7 gols, a favor de l’equip d’El Torricó. I en la categoria infantil, el darrer partit del torneig ha encarat a Arcos Fisioteràpia i al Finca El Coscollar, equips que van acabar el partit amb un empat a dos donant la victòria en els penals a l’Arcos Fisioteràpia.

 

41 anys d’història

La primera vegada que es va celebrar el Torneig de Futbol Sala Vila d’Almacelles va ser fa 41 anys, amb una primera edició de la categoria sènior masculina. Enguany, les competicions de la categoria sènior femenina han arribat a l’edició número 22 i el torneig dels més menuts (benjamins, infantils i alevins) han celebrat l’edició 26.