al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles celebra Sant Joan amb dues revetlles

Almacelles acollirà aquest dijous 23 de juny dues revetlles de Sant Joan, una organitzada per l'Ajuntament i, l'altra, entre el consistori i l'Associació de Veïns Mare de Deú de l'Olivar amb el concert del grup saragossà Ziro. L'arribada de la flama del Canigó està prevista entre les 20:30 i les 21 hores al Pla de la Creu, des d'on les persones que vulguin podran formar part de la comitiva que acompanyarà el foc, a peu o en bicicleta, fins la foguera que s'ubicarà darrera de la sala polivalent.

DIMARTS 21 JUNY 2022

L'Ajuntament d'Almacelles convoca a tots els veïns i veïnes que vulguin participar a la revetlla al Pla de la Creu, dijous a les 20:30 hores. "Aquí ens concentrarem tots per rebre la flama i dur-la a la foguera, i els ciclistes del Pedal Club seran els encarregats de dur la torxa. Pot venir tothom qui ho desitgi i el recorregut fins a la sala polivalent, on està previst encendre el foc, es pot fer a peu o en bicicleta", explica l'alcaldessa d'Almacelles, Vanessa Olivart. "Les persones que vulguin acompanyar la flama amb bicicleta han de dur casc i els menors de 14 anys, han d'anar amb una persona adulta, mare, pare o tutor", afegeix la primera edil.

La comitiva que resguarda la flama del Canigó passarà pel carrer Mossèn Alexandre Pedra fins arribar a la sala polivalent i el Grup Grallers d'Almacelles també participaran en aquest cercavila. "Quan haguem arribat a la foguera, es procedirà a la lectura del manifest, es repartirà coca de Sant Joan i, aleshores, farem l'encesa del foc de Sant Joan", explica l'alcaldessa d'Almacelles.

Segona revetlla amb concert del grup Ziro

A banda de la celebració de la nit de Sant Joan amb la flama del Canigó que organitza l'Ajuntament, el consistori d'Almacelles i l'Associació de Veïns han organitzat una segona revetlla que comptarà amb l'actuació musical del grup Ziro, una banda de versions de Saragossa ¡, i que tocaran a l'escenari del carrer Anna Minguell. L'aforament per al concert és de 400 persones prèvia inscripció, i durant l'actuació hi haurà servei de bar i es faran sortejos.