al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles celebra la Diada amb un dinar de germanor a les piscines municipals

L’Ajuntament d’Almacelles celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un dinar de germanor a les piscines municipals i un acte protocol·lari al Parc d’Europa, “una jornada festiva i de commemoració històrica a la qual animem a totes les almacellenques i almacellencs a què hi participin, per recordar que fins l’11 de setembre de 1714 Catalunya era un país lliure i per mantenir viu l’esperit de lluita i la voluntat de recuperar la llibertat”, explica Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacelles.

Cartell dels actes de la Diada a les piscines municipals.
Cartell dels actes de la Diada a les piscines municipals.

DIMECRES 07 SETEMBRE 2022

La Diada a Almacelles començarà a les 11 hores amb l’ofrena floral a la senyera que organitza l’Ajuntament al Parc d’Europa i a la que hi participen les associacions i entitats esportives del municipi que ho desitgin. En acabar l’ofrena, el consistori oferirà una copa de cava a totes les persones assistents i tindrà lloc una ballada de sardanes.

A les 14 hores, les piscines municipals acolliran un dinar de germanor amb un menú per a les persones adultes, a un preu de 20 euros, i que consistirà d’un entremès mar i muntanya, fricandó de vedella a la jardinera i pastís de nata i rovell (San Marcos). També hi haurà un menú infantil, de 12 euros, de macarrons, ‘nuggets’ i una copa de gelat.

Entrada gratuïta a les piscines

L’Ajuntament recorda que aquest diumenge, 11 de setembre, l’entrada a les piscines municipals serà gratuïta. A més, el consistori almacellenc hi posarà inflables perquè la jornada sigui més lúdica, sobretot per als infants, i amenitzarà la trobada amb música en directe a càrrec del grup Punts Suspensius, una festa per celebrar el fi de la temporada de les piscines.