al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles aprova instal·lar una cadira hidràulica per fer les piscines municipals més inclusives

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Almacelles ha aprovat un contracte de subministrament i muntatge d'un elevador hidràulic per la Piscina Municipal, que permetrà millorar-ne l'accessibilitat i que és la proposta que va quedar en segona posició a la primera edició dels Pressupostos Participatius. El consistori també ha donat llum verda a pintar la superfície de la piscina gran del recinte, amb l'objectiu de garantir-ne un millor manteniment.

Les piscines d'Almacelles
Les piscines d'Almacelles

DIMECRES 26 ABRIL 2023

En concret, el consistori ha atorgat un contracte menor per valor de 5.418,62 euros, IVA inclòs, a una empresa especialitzada del territori que s'encarregarà de subministrar i muntar un elevador hidràulic a la Piscina Municipal. Es tracta d'una mesura que convertirà aquest equipament almacellenc en un espai més inclusiu amb les persones amb discapacitat, o les que tenen algunes limitacions de moviment com les persones majors o les dones embarassades.

Aquesta mesura és fruit de la decisió que va prendre la ciutadania en la primera edició dels Pressupostos Participatius, en què una part important de la ciutadania va votar per prioritzar la instal·lació d'un elevador a les piscines municipals, juntament amb la tanca de l'escola de l'Ensenyança, que fou la proposta guanyadora i que s'està executant en aquests moments.

Pintar la piscina gran per garantir el manteniment de l'equipament

Igualment, la Junta de Govern Local ha aprovat el contracte per pintar la piscina gran del recinte en els pròxims mesos. Es tracta d'un contracte menor per valor de 8.477,26 euros, IVA inclòs. En concret, s'ha optat per fer les tasques de manteniment en aquesta piscina atès que és un equipament públic molt utilitzat per tota la ciutadania. El fet de pintar la piscina gran del recinte municipal respon a la necessitat de mantenir el correcte estat de preservació i ús de les dependències municipals, i atendre a la vocació d'equipament municipal del recinte de les piscines.