al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles amplia la xarxa de clavegueram i el ferm del camí d’accés al cementiri

“Aquestes obres milloraran l’abastiment d’aigua potable a la vila”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart

L'Ajuntament ampliarà el clavegueram i repavimentarà el ferm del camí del cementiri municipal.
L'Ajuntament ampliarà el clavegueram i repavimentarà el ferm del camí del cementiri municipal.

DIVENDRES 20 GENER 2023

L’Ajuntament d’Almacelles ha tret a licitació les obres de millora del ferm del camí d’accés al cementiri municipal “per arranjar els esvorancs i repavimentar aquesta via, una de les accions incloses en el Pla de Millora de Vies Urbanes i a través del qual hem arranjat la circumval·lació de la Saira i 13 trams de carrers del poble”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart. El consistori almacellenc també licita la contractació de l’ampliació de la xarxa de clavegueram del citat camí, unes tasques que duraran un mes i mig.

El consistori almacellenc ha aprovat en junta de govern la licitació d’aquestes dues obres que suposaran “més seguretat viària i un millor sistema de clavegueram, ja que s’ampliaran les canonades d’aigua potable d’aquesta zona del poble, prop del cementiri municipal, i repercutirà positivament en l’abastiment d’aigua a la resta de la vila”, explica Vanesa Olivart. El contracte d’ampliació i millora de les canonades d’aigua i la reposició del ferm del camí d’accés al cementiri ha sortit a licitació per un preu bast de 145.804 euros, IVA inclòs, i amb un termini de durada de les obres d’un mes i mig.

La licitació de les tasques de repavimentació del camí del cementiri s’ha aprovat amb un pressupost base de 85.303, euros, IVA inclòs, i amb una durada de les obres d’una setmana.

2,1 quilòmetres de carrers ja arranjats

La repavimentació del camí d’accés al cementiri se suma a les altres tasques incloses dins el Pla de Millora de Vies Urbanes d’Almacelles que en els darrers mesos ha arranjat la circumval·lació de la Saira i més de dos quilòmetres de ferm de 16 carrers del poble, que són el carrer Jaume, Doctor Rubio Sans, Segrià, Sant Antoni i Marinada. Queda només pendent finalitzar l’arranjament del ferm de tres d’aquests 16 trams de vies urbanes, l’avinguda dels Esports i els carrers Alcalde Pere Simó i de les Garrigues.