al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles adjudica les obres de repavimentació de 16 carrers del municipi per 180.378 euros

S’asfaltaran 2,1 quilòmetres en sis mesos dins el Pla de Millora de Vials Urbans

Imatge del carrer Segrià, en l'actualitat.
Imatge del carrer Segrià, en l'actualitat.

DIMECRES 26 OCTUBRE 2022

L’Ajuntament d’Almacelles ha adjudicat les obres de repavimentació de 16 carrers del municipi a una empresa del territori lleidatà que ha guanyat pel preu de la licitació, 180.378,14 euros, IVA inclòs, i amb l’aportació d’una millora consistent en incrementar fins a 200 metres quadrats més la superfície que s’asfaltarà. “Aquesta adjudicació forma part del Pla de Millora de Vials Urbans, en una primera fase, i quan s’hagin arranjat tots aquests carrers, iniciarem una segona fase per arreglar les vies del nucli urbà on es localitzin nous desperfectes”, explica Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacelles.

 

“L’objectiu d’aquesta licitació és arranjar més de 2 quilòmetres de ferms de vies urbanes que, amb el pas de temps i el seu ús, es van deteriorant i cal fer-ne un manteniment periòdic”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart. En aquesta primera fase del Pla Municipal de Millora de Vials Urbans, es pavimentaran 21.106 metres quadrats, i de cara al 2023 s’executarà la segona fase del pla amb millores en altres carrers.

Trams de carrers que s’arreglaran

Aquestes primeres tasques de repavimentació es faran en trams dels carrers Sant Jaume, Doctor Rubio Sans, Segrià, Sant Antoni, Alcalde Pere Simó, Marinada, de les Garrigues i a l’avinguda dels Esports, vials que sumen 2,1 quilòmetres de ferm que s’arranjarà en tot el poble.

“Periòdicament, s’ha de restituir la capa de rodolament del carrer per una capa uniforme i amb una rasant definida”, diu l’alcaldessa, qui afegeix que “són tasques de manteniment necessàries per a garantir la seguretat dels vehicles que circulen pel poble”.