al contingut a la navegació Informació de contacte

12a. Jornada de Regants del Canal d’Aragó i Catalunya

DIJOUS 13 DESEMBRE 2018

Almacelles ha estat la seu en el dia d’avui de la 12a. Jornada Jurídico-Administrativa de la Comunitat General de Regants del Canal d’Aragó i Catalunya. Aquesta jornada contempla un seguit de ponències relacionades amb l’ambit jurídic i administratiu que gestionen tots els secretaris, treballadors i membres de les Juntes de Govern de les diferents Comunitats de Regants de Base de la zona regable del Canal d’Aragó i Catalunya.

 

Han estat vàries les ponències que s’han dut a terme. Algunes relacionades amb la llei de contractes del sector públic, els certificats digitals o la presència del musclo zebra a la zona regable del Canal d’Aragó i Catalunya, per citar alguns exemples.

 

En les jornades han estat presents, a més del president de la Comunitat de Regants del Canal d’Aragó i Catalunya, Sr. José Luis Pérez González, de l’alcalde de la població, Sr. Josep Ibarz i del president de la Comunitat de Regants d’Almacelles, Sr. Joan Bosch, qui han obert les jornades; els Srs. Juan Carlos Sabés (responsable dels serveis econòmics del Canal d’Aragó i Catalunya), Ramon Giménez Zuriaga (Cap dels Serveis d’Infraestructures Rurals de la DGA), Antonio Enjuanes Puyol (sots-director Gral. d’Infraestructures rurals de la Generalitat de Catalunya), Adrián Benedico Pallás (responsable dels serveis jurídics del Canal d’Aragó i Catalunya), Miguel Ángel Peribáñez López (professor de la Facultat de Veterinària del Dep. de Patologia Animal de la Universitat de Saragossa), Javier hernández Lázaro (Dep. d’Operacions de SARGA) i Roberto Quintilla Blanco (responsable dels Serveis Tècnics del Canal d’Aragó i Catalunya).

 

A més de les ponències i taules rodones celebrades, també s’ha aprofitat l’acte per homenatjar als secretaris de les Comunitats de Regants de Base i personal de la CHE amb 25 anys de servei, així com una visita al Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas Dordal i al Parc Arqueològic del Vilot.

 

Ajuntament d’Almacelles