al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles acaba l’asfaltatge de la circumval·lació de la Saira

Finalitza també la repavimentació de 13 dels 16 trams de vies urbanes i l’avinguda dels Esports es farà passat el Nadal

El carrer Sant Antoni, ja asfaltat.
El carrer Sant Antoni, ja asfaltat.

DIMECRES 21 DESEMBRE 2022

L’Ajuntament d’Almacelles ha finalitzat l’asfaltatge de la circumval·lació de la Saira, unes obres que han durat poc més d’un mes i que se sumen a les millores que el consistori està fent en aquesta zona del poble on es construirà també un nou parc infantil i on s’està rehabilitant el Casal Municipal. A més a més, l’Ajuntament també ha finalitzat la repavimentació de 13 dels 16 trams de carrers i només quedarà arranjar l’avinguda dels Esports i els carrers Alcalde Pere Simó i de les Garrigues, tot i que aquest dijous s’hi farà el soteig del ferm.

“Han estat dues obres de millora de camins i de carrers per tal de conservar, d’una banda, la xarxa de vies rurals que interconnecta el municipi i per on transiten moltes persones, i de l’altra, els 16 trams de carrers. Ambdues tasques de manteniment són necessàries per a garantir la seguretat de les persones que circulen amb els seus vehicles”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart.

Les tasques d’asfaltatge de la circumval·lació de la Saira han durat poc més d’un mes, han tingut un pressupost de 13.623 euros i s’han arranjant 200  metres lineals de camí, 123 metres de la circumval·lació i 75 metres dels entroncaments amb els camins d’Alguaire i del Canal. Precisament, l’Ajuntament també està fent altres millores en aquesta zona d’Almacelles, com la rehabilitació del Casal Municipal de la Saira perquè les veïnes i els veïns tinguin un espai per organitzar activitats, i el nou parc infantil de 356 metres quadrats que es construirà al carrer Major número 5 d’aquest nucli agregat.

Millores de les vies urbanes

D’altra banda, també ha finalitzat la repavimentació de 13 dels 16 trams de carrers del poble, unes tasques incloses en el Pla de Millora de Vies Urbanes d’Almacelles, que tenien un pressupost 180.378 euros, IVA inclòs, i que han suposat l’arranjament de 2,1 quilòmetres de ferm. Amb aquesta repavimentació, s’han millorat trams dels carrers Sant Jaume, Doctor Rubio Sans, Segrià, Sant Antoni i Marinada. Queda pendent repavimentar l’avinguda dels Esports i els carrers Alcalde Pere Simó i de les Garrigues, que es farà passades les Festes de Nadal, però aquest dijous les persones operàries ja hi faran el soteig del ferm.