al contingut a la navegació Informació de contacte

Almacelles obre les piscines municipals dissabte 18 de juny

L'Ajuntament d'Almacelles obre dissabte 18 de juny les piscines municipals mantenint els mateixos preus de les entrades que l'any passat i amb l'ampliació dels set als 9 anys d'edat per poder optar al descompte familiar en la compra dels abonaments i tiquets diaris. El consistori, amb Vanesa Olivart al capdavant, ha posat a punt la gespa, jardineria i pintura d'aquestes instal·lacions municipals perquè "les persones usuàries puguin gaudir d'una bona temporada d'estiu a Almacelles i combatre la calor".

Les piscines d'Almacelles
Les piscines d'Almacelles

DIJOUS 16 JUNY 2022

En els darrers dies, el consistori d'Almacelles ha finalitzat les tasques de manteniment de les piscines que han consistit en "pintar, fer la plantació i cura de la gespa, així com també la de al resta de la jardineria que hi ha a les instal·lacions", explica Olivart. L'obertura de les piscines és dissabte a les 10 hores, i romandran obertes fins les 20 hores, l'horari que tindran durant tot l'estiu.

Com a principal novetat d'aquest estiu en relació a les entrades, el consistori d'Almacelles ha ampliat fins als 9 anys l'edat dels fills de les famílies que vulguin optar a l'abonament familiar, abans era fins als 7 anys, i aquest descompte el poden demanar les mares, pares i els infants d'edats compreses entre els tres i els 9 anys. L'abonament familiar té un preu de 60 euros mensual i de 85 euros per tota la temporada d'estiu.

Entrada gratuïta per a les persones jubilades i residents

Els infants de 10 a 13 anys poden adquirir l'abonament infantil, amb un preu de 30 euros per a tot l'estiu i de 25, per un mes. Les persones jubilades, de més de 65 anys i que resideixin a Almacelles, poden gaudir d'un abonament totalment gratuït presentant una sol·licitud a l'Ajuntament d'Almacelles amb el DNI i la documentació acreditativa de la jubilació.

D'altra banda, el preu de l'entrada diària és de 6,50 per als adults els caps de setmana i dies festius i de 4,50, les jornades laborables. L'entrada dels infants de 3 a 9 anys és de dos euros, els dies laborables, i de tres euros, els festius, dissabtes i diumenges. Els infants de 10 a 13 anys, el preu és de 3,50 euros els caps de setmana i festius, i de 5 euros, el dies de feina.

L'Ajuntament d'Almacelles també té tarifada l'ocupació de les taules de les piscines per part de persones usuàries que acudeixen en grup. Els preus són de 10 euros els caps de setmana i festius, i gratuït els dies feiners. I els infants de 10 a 13 anys d'edat i que també van en grup, poden reservar una taula per 3,20 euros els dissabtes, diumenges i festius, i per dos euros, els dies laborables. Es considera grup de persones les que formen part d'una entitat, club, associació o centre escolar i amb un mínim de 20 membres, i les persones que estiguin interessades es reservar les taules han de formalitzar una petició a través d'una instància adreçada a l'alcaldessa amb deu dies d'antelació.