al contingut a la navegació Informació de contacte

16 esportistes amb discapacitat intel·lectual participen a Almacelles al Campionat Territorial de Ciclisme

Diumenge, dia 23, hi haurà una caminada popular contra el càncer

Foto d'una edició anterior del Campionat de Ciclisme de l'ACELL
Foto d'una edició anterior del Campionat de Ciclisme de l'ACELL

DIMECRES 19 OCTUBRE 2022

Almacelles acull aquest dissabte, dia 22 d’octubre, el Campionat Territorial de Ciclisme per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, una cursa amb dos circuits, un urbà i l’altre de 15 quilòmetres per camins i que comptarà amb un total de 16 participants. Diumenge, 23 d’octubre, es celebrarà l’’Almacelles en marxa contra el càncer’, una caminada popular per recaptar fons destinats a la cura d’aquesta malaltia que afecta moltes famílies i que sortirà a les 9 hores des de l’Avinguda dels Esports, davant el camp de futbol.

Un total de 16 esportistes amb discapacitat intel·lectual, 7 del centre assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, competiran al campionat que organitza la Federació Catalana d’Esports ACELL amb la col·laboració de l’Ajuntament. Constarà de dues proves, la primera, a les 10 del matí a la plaça de la Vila, serà d’un quilòmetre de distància en sortides individuals on es valorarà el temps final obtingut per cada esportista en funció de la seva categoria, en format contra rellotge i al nucli urbà,  entre el carrer de la Mercè i el carrer Major.

I la segona, amb sortida a les 12 hores des de les instal·lacions de Sant Joan de Déu i arribada a l’Ajuntament, serà una cursa en ruta de 15 quilòmetres en la qual totes les i els esportistes aniran en grup i la classificació final també es dividirà per categories. Tot el recorregut està marcat amb diferents senyals de direcció i a la meitat del trajecte, hi haurà un punt de control. També està previst que una furgoneta del centre assistencial faci el servei sanitari.

A més a més, durant el matí, s’instal·larà un circuit de ciclisme a la mateixa plaça de la Vila, un espai destinat als infants i que completarà el programa d’activitats de la jornada.

Marxa contra el càncer de 4,1 quilòmetres

La caminada popular contra el càncer es farà diumenge, 23 d’octubre, amb sortida a les 9 hores des de l’Avinguda dels Esports. Es tracta d’un recorregut circular de 4,1 quilòmetres de distància, 35 metres de desnivell i amb arribada al mateix lloc del punt de trobada, davant del camp de futbol. Els diners recaptats es destinen a l’entitat Associació Contra el Càncer Almacelles.

El preu de la inscripció és de 6 euros i es pot formalitzar fins divendres 21 d’octubre de 18 a 20 hores al Casal Cultural i de 10 a 12:30 hores al Mercat Municipal. Les persones participants tindran una bossa de benvinguda.