al contingut a la navegació Informació de contacte

15 associacions participen en la Primera Fira d’Entitats d’Almacelles

L’alcaldessa, Vanesa Olivart, “anima tothom a formar part de l’associacionisme perquè és el cor que fa bategar el poble”

Inauguració de la Primera Fira d'Entitats, a la sala polivalent.
Inauguració de la Primera Fira d'Entitats, a la sala polivalent.

DISSABTE 15 OCTUBRE 2022

Un total de 15 associacions participen aquest dissabte a la Primera Fira d’Entitats d’Almacelles organitzada per l’Ajuntament a la sala polivalent i que ha estat inaugurada per l’alcaldessa, Vanesa Olivart, acompanyada de l’exconsellera de Drets Socials, Violant Cervera, i les regidores i regidors de l’equip de govern. La primera edil ha animat a “totes les almacellenques i almacellencs a visitar el certamen i a formar part de les entitats i associacions d’Almacelles, a implicar-s’hi, per fer vida al poble, i a comprar a les botigues i a gaudir dels nostres espais verds. Un poble unit és imbatible”.

 

“Les entitats sou el cor que ens fa bategar; les persones que tireu endavant cada associació, amb tota la bona voluntat i altruisme del món, sou les que teniu cura que ningú es quedi enrere, o es quedi fora ja sigui en l’àmbit social, econòmic, cultural o Esportiu”, ha dit l’alcaldessa en el seu discurs. De fet, la iniciativa d’organitzar aquesta fira ha estat per part del consistori arran de la creació d’Almacelles en Xarxa, el projecte que va veure la llum el passat juliol i que ha agrupat a les associacions del municipi, amb espai propi al web municipal i que, amb la Fira d’Entitats, “volem donar més visibilitat encara a la gran tasca que fan les organitzacions de voluntaris, clubs esportius i ens culturals”, explica Volivart.

 

Pinta cares, xocolatada i ‘foodtruck’

 

Durant tota la jornada, la sala polivalent acull les parades de les 15 entitats participants on les persones interessades es poden informar de les seves activitats i fer-se sòcies. Per aquesta tarda, està prevista a més a més, una xocolatada per als infants, tallers i activitats organitzades per les entitats, participants i inflables perquè també els més menuts i famílies puguin gaudir de la fira.

 

També hi ha un espai per a pinta cares i ‘tattoos’ a càrrec de Bivid i també i hi ha servei de ‘foodtruck’, menjar en una furgoneta. Durant el matí, hi ha hagut una sessió de conta-contes i un vermut popular amb una actuació musical de la solista Delmo.