al contingut a la navegació Informació de contacte

Reunió amb la Sra. Lourdes Ravetllat, delegada territorial de Lleida de la Secretaria General de l'Esport

El 5 de setembre, vam mantenir una reunió important amb la Sra. Lourdes Ravetllat, delegada territorial de Lleida de la Secretaria General de l'Esport, juntament amb la presència destacada del Sr. Ramon Aldabó, regidor d'Esports, i l'assessorament tècnic del Sr. Eduard Serrano. Aquesta trobada va ser fonamental per abordar qüestions que influeixen directament en la nostra realitat esportiva i en l'estat de les nostres instal·lacions.

DIMECRES 06 SETEMBRE 2023

Durant la reunió, vam dedicar temps a explorar noves oportunitats de subvencions i recursos que podrien tenir un impacte positiu en l'enfortiment i la millora de les nostres instal·lacions esportives. És essencial aprofitar aquestes possibilitats per garantir que les nostres instal·lacions estiguin a l'altura de les necessitats de la comunitat esportiva local i que es mantinguin en les millors condicions possibles per als nostres residents.
Aquesta trobada representa un pas significatiu en la direcció correcta per millorar el panorama esportiu de la nostra zona i assegurar un futur brillant per als esports locals. Continuarem treballant acompanyats de les autoritats competents per aconseguir aquest objectiu.