al contingut a la navegació Informació de contacte

Nits de Taverna. 8è cicle de canço d'autor

Almacelles es reafirma un any més com un punt de referencia per la cançó d'autor amb la celebració del vuitè cicle de les Nits de Taverna. Aquesta destacada iniciativa, que enguany arriba a la seva vuitena edició, presenta una selecció de sis reconeguts intèrprets de la cançó d'autor en català. Els concerts, que tenen lloc de manera gratuïta a la Sala ARCA, se celebren en diverses dates dels mesos de març, abril i maig.

  • Nits de Taverna. 8è cicle de canço d'autor
  • 2024-03-22T22:00:00+01:00
  • 2024-05-31T23:55:00+02:00
  • Almacelles es reafirma un any més com un punt de referencia per la cançó d'autor amb la celebració del vuitè cicle de les Nits de Taverna. Aquesta destacada iniciativa, que enguany arriba a la seva vuitena edició, presenta una selecció de sis reconeguts intèrprets de la cançó d'autor en català. Els concerts, que tenen lloc de manera gratuïta a la Sala ARCA, se celebren en diverses dates dels mesos de març, abril i maig.

L'objectiu principal d'aquests concerts és omplir un buit en l'oferta cultural de música d'autor en català, oferint una ampla gamma de tendències musicals per satisfer un públic molt exigent. Tant artistes veterans com emergents destaquen la notable qualitat dels cantants participants, i tots ells coincideixen en l'entusiasta acollida que el públic d'Almacelles brinda als artistes convidats. De fet, en l'edició anterior, més d'un miler de persones van assistir als sis concerts programats, demostrant el gran interès que genera aquest esdeveniment cultural a la localitat.

Els concerts tenen lloc a la Sala ARCA a les 10 de la nit i són totalment gratuïts, afavorint així l'accés a la música en directe per a tota la comunitat. Per a l'edició d'enguany, els cantants participants són Josep Maria Ribelles (22 de març), Ivette Nadal (5 d’abril), Lluís Fortun (19 d’abril), Cesk Freixas (3 de maig), Les Betzuca (17 de maig) i Espai Dual i els Tècnicament Incorrectes (31 de maig).

Així, l'Ajuntament d'Almacelles reafirma el seu compromís amb la promoció de la cultura i la música en català, consolidant les Nits de Taverna com un esdeveniment imprescindible per als amants d'aquest gènere musical a la comarca.

  • Quan 22/03/2024 a 22:00 a 31/05/2024 a 23:55
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal