al contingut a la navegació Informació de contacte

Nits de Taverna. 7è cicle de cançó d 'autor.

L’Ajuntament d’Almacelles, a través de la Regidoria de Cultura, ha preparat el setè cicle de Cançó d’Autor "Nits de Taverna". Una iniciativa que aglutina en sis concerts gratuïts, sis referents de la música de cantautor del nostre país, sigui en el seu vessant més festiu, reivindicatiu o romàntic.
  • Nits de Taverna. 7è cicle de cançó d 'autor.
  • 2023-01-13T22:30:00+01:00
  • 2023-03-24T23:55:00+01:00
  • L’Ajuntament d’Almacelles, a través de la Regidoria de Cultura, ha preparat el setè cicle de Cançó d’Autor "Nits de Taverna". Una iniciativa que aglutina en sis concerts gratuïts, sis referents de la música de cantautor del nostre país, sigui en el seu vessant més festiu, reivindicatiu o romàntic.

El primer dels concerts, serà el 13 de gener, i comptarà amb Lo Pardal Roquer, músic, compositor i pedagog lleidatà, fill del músic «Lo Pardal Vell». Autor de la cançó Sóc de l’Oest, és un poliinstrumentista notable.

Continuaren en aquest cicle el 27 de gener, amb cançó reivindicativa, amb missatges carregats de contingut polític de forma senzilla, contundent i que el connecta amb l’esperit combatiu del pop Català, de Joan Colomo.

El 10 de febrer participarà Quico Palomar. Cantant, poeta, recitador, improvisador, Quico Palomar, va ser un dels fundadors de la Fura dels Baus. D’ell s’ha dit que és el darrer romàntic... un personatge realment autèntic, que no ha deixat mai de viure fidel als seus ideals.

Continuarem el dia 24 de febrer amb Èric Vinaixa, cantant, músic, compositor i productor, ens presenta com ben pocs saben fer, la seva la cançó d’autor amb una fusió del pop, el soul i el rock.

El 10 de març, Anna Amigó acompanyada de la seva arpa, ens porta un repertori de cançons tradicionals que ella mateixa dramatitza. El resultat: ambients colpidors, noves melodies i nous diàlegs que fan perdurar les històries d’abans en els nostres temps.

Acabarà aquest setè cicle “Nits de Taverna” el 24 de març amb Marina Rossell, tota una icona de la cançó catalana, figura clau de la segona generació de la Nova Cançó, entre el seu repertori s’hi troben tant cançons tradicionals clàssiques catalanes, així com havaneres i cançons pròpies.

Nits de Taverna

  • Quan 13/01/2023 a 22:30 a 24/03/2023 a 23:55
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions