al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament s’adhereix al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

L’Ajuntament d’Almacelles convoca amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones a tots i a totes les persones que vulguin participar aquest dissabte, 25 de novembre, a les 12.30 h, a la plaça de la vila, on farem la lectura del manifest de l’assemblea feminista de l’institut Canigó.

DIVENDRES 24 NOVEMBRE 2023

El 25 de novembre ens apleguem, internacionalment, per denunciar les violències masclistes i reivindicar la força de dones, lesbianes i trans. Aquesta és una revolta feminista. És la revolta permanent per desmuntar i de construir el sistema heteropatriarcal davant les violències masclistes.

  • JUNTES: per fer front comú a les diverses formes i expressions de les violències masclistes: els assassinats i violències tant a l'àmbit de la parella i exparella com a altres àmbits.
  • DIVERSES: Som feministes de totes les edats i som lesbianes, trans, bisexuals, intersexuals, queer, asexuals, no binàries i heterosexuals.
  • VIVES: Volem transitar per espais i territoris sense por. Volem una societat on no tinguin lloc les violències masclistes, ens hi va la vida.
  • LLIURES: Aquest 25N les feministes continuem amb l'objectiu d'enderrocar el sistema heteropatriarcal, per tal de construir una societat on visquem en llibertat, sense violències masclistes i amb vides dignes.